cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A8 (2015) ile Samsung Experience Deneyimlerim. 🤩

(Topic created on: 04-24-2024 01:49 AM)
413 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Merhabalar Members Ailesi. 👋

Umarım Gününü güzel geçmiştir. 😊

Bu gönderimde size Samsung Galaxy A8 (2015) ya da SM-A800F Kodlu Cihazımla Yaşadığım Deneyimleri Anlatacağım. 😀

Öncelikle, Önceki gönderimde Size Android 6 Cygaoenmod 13 Deneyimlerimi anlatacağımı belirtmiştim fakat Sonra Samsung'un Stock bir arayüzü yüklemememi ve deneyimlerimi anlatamamın daha iyi Olacağını Düşündüm. 😃👍

Cihazıma Galaxy Note 7 Port Rom'unu yükledim fakat Deneyimlerimden önce Bu gönderide size Samsung'un Faciası Olan Galaxy Note 7 Cihazının Olayını Ekleyeceğim.

Galaxy Note 7 Olayı Nedir?

Galaxy Note 7 Samsung'un Note serisi Ailesinin bir üyesidir 2 Ağustos 2016'da Galaxy Unpacked'da Tanıtılmıştır. Cihaz çok beğenilmiş hatta Ön Sipariş Rekoru Kırmıştır.

image
Galaxy Note 7. 😃

Sonradan Samsung Kullanıcılardan Note 7 cihazının patladığı haberlerini almaya başlamış ve Bu sorunun kaynağı araştırılmaya başlandıktan Sonra Samsung Sorunu Kullanıcılara 2. Alternatif Bataryayı çıkardı fakat Sorun yine Aynı sonla bitiyordu.

image
Saatli Bomba Galaxy Note 7. 😅

Buna karşılık Bütün Samsung Cihazlar Toplatıldı ve Samsung Başkanı Dong-Jin Koh Bütün Dūnyadan Özür Diledi ve Sorunu Smasung Galaxy Note Fan Edition Modeli ile çözdü. 😊👍

image
Galaxy Note 7 Fan Edition. 🤩

Samsung sonradan yaptığı açıklamada Sorunun "Bu modelin bataryası, cihazın pil yuvasından milimetrik ölçüde daha büyük olduğu için yerleştirme sırasında gözle görülemeyecek düzeyde bir bükülme meydana geliyor, bu da bataryanın patlamasına veya yanmasına yol açtı." Açıklamasını yaptı.

Yeterince Patlama Dozumuzu Aldığımıza göre Gönderini Deneyim bölümüne geçebiliriz. 😁

Deneyimlerim:

1. Arayüz

Cihazın Arayüzünün gayet hoşuma gittiğini sõylemem Lazım Experience arayüzünü özlemiş biri olarak Bu arayüzlere hasret kalmışım. 🥲

Buyurun Arayüzden Bazı Görüntüler. 😍

image
Kilit Ekranı

image
Ana Ekran

image
Telefon Menüsü

image
Klavye

2.Kamera Kalitesi: 📸

Bu cihazın Bir 2016 Model Bir cihaz olmasından kamera da pek iyi Bir performance göremedim fakat Rom'un Kamera'ya iyi anlamda etki ettiğini belirtebilirim.

Çektiğim Örnek Bir Fotoğraf:

image
Çektiğim Örnek Bir Fotoğraf.

Sorunlar:

Bu Rom'u kullanırken sadece Isınma Sorununu gözlemleyebildim Cihazın orjinal halide de ısınma sorunu olsa da Bu Port Rom ile Bu Sorun daha artmış.

Umarım sonum Bir Galaxy Note 7 Kullanıcısı gibi Olmaz. 😂

Gönderimi Okuduğunuz için Teşekkürler! 😊

image

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😊🥰👍
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Emeklerine sağlık kardeşim 😊