A10s, A20s, A30s serisi son bir kere daha (mayısta falan) güvenlik güncellemesi alacak mı? A10s 2022 Kasım güvenlik yamasında A20s 2022 Eylül... View Post
A10s, A20s, A30s serisi son bir kere daha (mayısta falan) güvenlik güncellemesi alacak mı? A10s 2022 Kasım güvenlik yamasında A20s 2022 Eylül... View Post
Depolama analizinde de gördüğünüz üzere sistem 64gb yer kaplıyor bu normal mi nasil oluyor aklım almıyor diğer a53 kullanıcıları da foto atarak... View Post
Güvenlik acığı mı ne varmış shiftdelete.net de gördüm listede a71 de vardı bende o var da telefon numarası fln diyodu tam olarak ne bu bide exynos... View Post
Yeni geldi View Post
Güncellemeden önce bildirim panelini iki kere aşağı indirince küçük takılmalar oluyordu, güncellemeyle animasyonda küçük bi değişiklik yaparak bunu... View Post
arkadaşlar bu navigasyon ayarlarında tam ekran yapınca şöyle bi seçenek geliyor ne işe yarıyor acaba? (ipucu gizlendiğinde uygulamayı değiştir) View Post
Telefon şarj almiyor fakat telefonu kapatinca sarj aliyo View Post
A23 suya ve toza dayanıklımidir tozlu ortamda çalışıyorum View Post
Daha önce geçen sene a30s kullanıyordum amoled yanığı vardı yani ekranda whatsapp simgeleri gölge şeklinde duruyordu. Garantiye gönderdim ve pili de... View Post
Merhaba A54 alanlar burdamı? İlk tecrübelerini paylaşabilirmi rica etsem? View Post
User | Likes Count |
---|---|
701 | |
456 | |
278 | |
237 | |
204 |
User | Count |
---|---|
86 | |
40 | |
34 | |