Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-24-2024 12:36 AM (Last edited 04-25-2024 02:20 AM ) in
Galaxy A
Merhabalar Members Ailesi. 👋

Umarım Gününü güzel geçmiştir. 😊
Bu gönderimde size Samsung Galaxy A8 (2015) ya da SM-A800F Kodlu Cihazımla Yaşadığım Deneyimleri Anlatacağım. 😀
Öncelikle, Önceki gönderimde Size Android 6 Cygaoenmod 13 Deneyimlerimi anlatacağımı belirtmiştim fakat Sonra Samsung'un Stock bir arayüzü yüklemememi ve deneyimlerimi anlatamamın daha iyi Olacağını Düşündüm. 😃👍
Cihazıma Galaxy Note 7 Port Rom'unu yükledim fakat Deneyimlerimden önce Bu gönderide size Samsung'un Faciası Olan Galaxy Note 7 Cihazının Olayını Ekleyeceğim.
Galaxy Note 7 Olayı Nedir?
Galaxy Note 7 Samsung'un Note serisi Ailesinin bir üyesidir 2 Ağustos 2016'da Galaxy Unpacked'da Tanıtılmıştır. Cihaz çok beğenilmiş hatta Ön Sipariş Rekoru Kırmıştır.
Galaxy Note 7. 😃
Sonradan Samsung Kullanıcılardan Note 7 cihazının patladığı haberlerini almaya başlamış ve Bu sorunun kaynağı araştırılmaya başlandıktan Sonra Samsung Sorunu Kullanıcılara 2. Alternatif Bataryayı çıkardı fakat Sorun yine Aynı sonla bitiyordu.
Saatli Bomba Galaxy Note 7. 😅
Buna karşılık Bütün Samsung Cihazlar Toplatıldı ve Samsung Başkanı Dong-Jin Koh Bütün Dūnyadan Özür Diledi ve Sorunu Smasung Galaxy Note Fan Edition Modeli ile çözdü. 😊👍
Galaxy Note 7 Fan Edition. 🤩
Samsung sonradan yaptığı açıklamada Sorunun "Bu modelin bataryası, cihazın pil yuvasından milimetrik ölçüde daha büyük olduğu için yerleştirme sırasında gözle görülemeyecek düzeyde bir bükülme meydana geliyor, bu da bataryanın patlamasına veya yanmasına yol açtı." Açıklamasını yaptı.
Yeterince Patlama Dozumuzu Aldığımıza göre Gönderini Deneyim bölümüne geçebiliriz. 😁
Deneyimlerim:
1. Arayüz
Cihazın Arayüzünün gayet hoşuma gittiğini sõylemem Lazım Experience arayüzünü özlemiş biri olarak Bu arayüzlere hasret kalmışım. 🥲
Buyurun Arayüzden Bazı Görüntüler. 😍
Kilit Ekranı
Ana Ekran
Telefon Menüsü
Klavye
2.Kamera Kalitesi: 📸
Bu cihazın Bir 2016 Model Bir cihaz olmasından kamera da pek iyi Bir performance göremedim fakat Rom'un Kamera'ya iyi anlamda etki ettiğini belirtebilirim.
Çektiğim Örnek Bir Fotoğraf:
Çektiğim Örnek Bir Fotoğraf.
Sorunlar:
Bu Rom'u kullanırken sadece Isınma Sorununu gözlemleyebildim Cihazın orjinal halide de ısınma sorunu olsa da Bu Port Rom ile Bu Sorun daha artmış.
Umarım sonum Bir Galaxy Note 7 Kullanıcısı gibi Olmaz. 😂
Gönderimi Okuduğunuz için Teşekkürler! 😊
Solved! Go to Solution.
44 Comments
- « Previous
- Next »

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-24-2024 07:56 PM in
Galaxy A
Aman Aman. 🤣
Solution
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-24-2024 07:56 PM in
Galaxy A
Yakında Android 15 kurarsin🤣

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-24-2024 07:57 PM in
Galaxy A
Android 16 Geliştirici Beta Sürümü Kurarım. 😅
Solution
Osmanlıtorunu
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-24-2024 09:01 PM (Last edited 04-24-2024 09:01 PM ) in
Galaxy A
S7 telefonları neredeyse uçağa almicaklardı.S7 için özel bir anons eklemişlerdi 😀

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-25-2024 10:27 AM in
Galaxy A
Almadılarda Zaten. 😄

- « Previous