cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A55 için Can Sıkan Sorunu Çözen Güncelleme Yayında!📱👇

(Topic created on: 09-11-2024 06:16 PM)
670 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Eylül 2024 güvenlik yamasını almaya başlayan bir diğer Samsung modeli belli oldu. İşte ayrıntılar!

image
Galaxy A55

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.1'in dağıtımına odaklanmasına rağmen, kullanıcı güvenliğini göz ardı etmeyerek son güvenlik güncellemelerini de yayınlamaya devam ediyor. Güney Koreli üretici son olarak ülkemizde de satılan Galaxy A55 modeli için Eylül 2024 yamasını yayınladı.

Eylül 2024 yamasını almaya başlayan ilk Samsung modeli Galaxy A55 oldu. Yeni yama A556BXXS4AXH4 yapı numarasıyla gelirken, 67 güvenlik sorununu ortadan kaldırıyor. Bu sayede modelin olası güvenlik tehlikelerine karşı daha korunaklı hale geldiğini belirtelim.

Kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre yeni yama akıllı telefondaki parmak izi okuyucu sorunlarını da ortadan kaldırıyor. 

Eylül 2024 güncellemesini cihazınıza yüklemek için Ayarlar > Yazılım güncelleme > İndir ve yükle adımlarını takip etmeniz yeterli.

Kaynak: Tamindir 

11 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Eline sağlık. Bilgilendirici bir gönderi olmuş. Sana bir şey diyeceğim ben gönderi açıyorum ama bana sunucu hatası veriyor 3-4 kere denedim. Members izin vermiyor bir şey paylaşmama.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sunucularda birkaç gündür problem var zaten onu bende f ark ettim sürekli olarak kopuyor muhtemelen aşırı yüklenme var birkaç defa dene sürekli olarak
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Hımm anladım teşekkürler. Olmassa bilgisayara geçicem birde oradan deneyeyim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim kardeşim 😊 evet oradan da dene mutlaka
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Eline sağlık
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Teşekkürler 😊
Galaxy A
Merhabalar, güncelleme tam olarak hangi gün yayınlandı, bilginiz var mı?
Ben A55 kullanıcısıyım fakat henüz güncelleme gelmedi.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba

Kademeli olarak geliyor olabilir haberde henüz ülke bilgisi verilmemiş beklemeniz gerekmektedir

Teşekkürler
Galaxy A
Anladım, daha çok yeni sanırım.
Cevap için çok teşekkürler...