- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba iyi günler. Bugün Galaxy A54 5G ile olan deneyimimin birinci ayı. Telefonun pil ömrü,ekranı,kamerası,şarj dolum hızı,oyun performansı,güncelleme desteği vb. Birçok konuda cidden çok iyi bir konumda. Ancak telefonun en büyük eksisi bence aşırı ısınması. Telefon, senkronizasyon kapalıyken bile 37 dereceyi görebiliyor. Oyunlarda ise (Burada Minecraft'ı test ettim.) Cihazın otomatik belirlediği grafik ayarlarında 10 dakikalık testte Samsung'un oyun eklentileri programının söylediğine göre 45 dereceyi kadar görebildim. Cihazı elimde tutarken bile sıcaklığını hissedebiliyorum. Cihazda Temmuz Güvenlik Güncellemesi dahi yapılmış durumda. Ne yapıp aşırı ısınma sorununu çözebilirim?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-18-2023 05:30 AM in
Galaxy AMerhaba MrFade,
Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. Kontrol sağlanabilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Destek-Hata Raporları-Aşırı Isınma" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-18-2023 12:16 AM (Last edited 07-18-2023 12:19 AM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-18-2023 05:30 AM in
Galaxy AMerhaba MrFade,
Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. Kontrol sağlanabilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Destek-Hata Raporları-Aşırı Isınma" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Teşekkürler.
MOD