cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A52 ile One ui 7 deneyimim

(Topic created on: 05-12-2025 07:04 PM)
449 Views
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Neredeyse 2 haftadır One ui 7 kullanıyorum. Açıkçası beni çok memnun etti. Genel bakışa bakmadan önce cihazımda hangi özellikler var onları söyleyeyim:

-S23 serisindeki Tüm AI Özellikleri

-Vulkan Desteği

-Duvar Kağıtlı AOD

-Samsung Dex, Çoklu kontrol ve Canlı altyazı gibi bazı özellikler

Arayüzün akıcılığına gelirsek harika diyebilirim. Eskiden One ui 6 varken Çok fazla Drop yaşıyordum. Bu sürümde droplar ciddi oranda azaldı. Ayrıca uygulama açılış hızları olsun hızlanma oldu.

Pil konusunda vulkan ile ciddi bir değişim yaşadım. Cihazın batarya sağlığı %80 ve Custom rom olmasına rağmen ciddi **bleep** yaşadım. Eskiden 4-5 saat alırken, şimdi ise ortalamada 6-7 Saat çok rahat alabiliyorum(Genel ortalama)

Özellikle Good lock ile özelleştirme, daha iyi animasyonlar ve Blurlu Arayüz daha çok memnun ediyor. 

One ui 7'den Bazı görüntüler

image

image

image

image

image

Kısaca Genel olarak çok memnun kaldım diyebilirim. En azından 

27 Comments
kHell
Active Level 9
Galaxy A
hangi cihaza ait yazılım? bi animasyon testi yapsana merak ettim
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Testa Rom. Ancak daha V0.1 sürümü yani ilk sürümü kurulu Birazdan V0.2b sürümünü kullanacağım. Yeni sürümde çok fazla şey düzeltildi. Önceden hazırladığım animasyon gönderisi vardı linkini atayım😊
Citos
Active Level 7
Galaxy A
Kullandığınız custom rom'un adı nedir, root yüzünden banka uygulamaları sıkıntı çıkarıyor mu? Özellikle yapı kredi nefret ettiriyor du 😁
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Testa Rom kullanıyorum. Daha çok yeni çıkmış bir ROM sıkıntıları var ama ona rağmen UI6 dan daha hızlı çalışıyor. Bankacılık uygulamasında Ziraat kullanıyorum sorun çıkarmıyor. Diğerlerinde sorun çıkarırsa önemi yok çünkü KSU ile Root gizleniyor ve her uygulama çalılıyor😊
Citos
Active Level 7
Galaxy A
Custom romlarda mutlaka sorunlar oluyor, bu o romların doğasında var. Evet ziraat bankasını her türlü kamdırabiliyoruz ama yapı kredi hep bir sorundu. Genellikle magisk ile root yapıldığında sorun oluyordu ve modüllerde çözüm olmuyordu, kernelsu çözümü işe yarayabilir. Yanıtınız için teşekkür ederim. 😊
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim😊
Galaxy A
Seni özledim be
aliii811_
Active Level 8
Galaxy A
S23 e beta 1de vulkan vardı sonra niye openlg ye cevirdiler a serilerinde bile vulkan var saka gibi