cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A35 ile One UI 7 Deneyimim

(Topic created on: 05-23-2025 05:56 PM)
205 Views
MercimekCorbasi
Active Level 7
Options
Galaxy A

Merhaba, bugün kullandığım telefon olan Galaxy A35'te One UI 7 hakkında deneyimlerimi paylaşacağım.

Pil:
Pil konusunu bilirsiniz, çok fazla sorun yaşanıyor. Ancak benim telefonumdaki pil tüketimi neredeyse One UI 6.1'deki gibi. Hatta sanki bir tık daha iyi dayanıyor diyebilirim. 
RAM Kullanımı:
Yeni güncelleme geldiğinden RAM kullanımı çok dengesiz. Umarım yakında eski haline döner. 
Animasyonlar:
Bana göre animasyonlar baya iyi. Uygulama açma ve kapatma sırasında animasyonlar iyi tasarlanmış. 
Oyun Testi:
RAM kullanımı burada baya etkili. RAM kullanımı Dengesiz olduğundan ani fps dropları gelişebiliyor. 
Genel Performans:
Telefonda arka planda çalışan uygulamalar telefonu yorabiliyor. RAM kullanımı dengesiz olduğu için kasma ve donma sorunları yaşanıyor. Dediğim gibi, RAM işi bozan şey aslında. Şu RAM sorunu umarım yakında düzelir. 

Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim. Soracağınız sorular varsa sorabilirsiniz, sorulara açığım. İyi günler dilerim. 
3 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Sonraki güvenlik güncellemelerinde ram işide çözülür.
Galaxy A
Aslında RAM işi kendiliğindende düzelebilir. Çünkü telefon yeni güncellemeye uyum sağladıkça RAM kullanımıda iyileşir diye umuyorum.
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Belli olmaz😊
0 Likes