cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A51 Bluetooth Problemi

(Topic created on: 02-17-2020 09:12 PM)
2007 Views
EmreUs
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhabalar,

Tam 1 hafta önce Galaxy A51 satın aldım. Aldığım günden beri Bluetooth bağlantısında sorun yaşıyorum. Üstelik internette bahsedildiği gibi wifi bağlantısının açık olması ile de ilgisi yok, diğer her şey kapalıyken de bluetooth kesiliyor. Bluetooth üzerinden bağladığım her şey (Galaxy Gear S3,Hoparlör, Kulaklık) ya sürekli kesilip tekrar bağlanıyor, ya da sadece kesiliyor tekrar bağlamak gerekiyor. İnternette çok fazla kez konuşulduğu için yakın zamanda update gelir düzelir diye pek bir şey yapmayıp beklemekteydim. Ancak artık çekilmez bir hal almaya başladı. Bir güncelleme gelecek mi? Ne yapılacak konuyla ilgili? 

Teşekkürler,

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba EmreUs,

Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Bluetooth" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokununuz. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri silinecektir.) Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
8 Comments
pro0978
Active Level 5
Galaxy A
us
0 Likes
YusufA30s
Active Level 5
Galaxy A
Kardeşim bu a51'in bleetooth'u calismiyor buraya yazan gordugum 50.kisisin
incebey
Beginner Level 2
Galaxy A
Bende m30s aldım. telefonda donmalar olmaya başladı. tuşlar ara sıra çalışmıyor. ısınmaya başladı.
0 Likes
Finduk
Beginner Level 5
Galaxy A
Ben de A51 kullanıyorum ve bundan 4 gün önce telefonu aynı şikayetlerden dolayı servise götürdüm ve telefonun güncellemesinin güncel olmadığını söyleyip format attılar. Duzelmediginde getirin aynı modelle değiştirilir dediler. Ve sorunlar düzelmedi. Tekrar servise götürdüm. Bu sefer telefonu inceleyeceklerini söyleyip aldılar. Bakalım hâlâ bekliyorum. Umarım düzelmiş olur ya da yeni verecekleri düzgün olur.
0 Likes
jozefyazir
Beginner Level 2
Galaxy A
bende a51 3 haftadır sorun aynı bluetooth sürekli kopuyor geliyor
0 Likes
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba EmreUs,

Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Bluetooth" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokununuz. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri silinecektir.) Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes
srdckr
Beginner Level 2
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar A51 aldım fakat Bluetooth Kulaklıklarda ses kesilme sorunu yaşıyorum buds kulaklıklarımı başladığımda müzik film video vs her platformda ara ara ses kesilmeleri oluyor bunu yaşayan ve çözümünü bilen varmı?

0 Likes
ジャン
Active Level 4
Galaxy A
bendede a51 var hergün sıklıkla muzik dinlerim bluetooth bağlantısıyla en ufak kesintiyi birak senkron bozukluğu bile yaşamıyorum. internetten aldıysanız o telefon ayrı internetteki satilan a51 lerin çoğuna bir bak ederim haberlerdede çıkmıştı. farklı donanımlarla geliyormuş.
0 Likes