- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar,
Tam 1 hafta önce Galaxy A51 satın aldım. Aldığım günden beri Bluetooth bağlantısında sorun yaşıyorum. Üstelik internette bahsedildiği gibi wifi bağlantısının açık olması ile de ilgisi yok, diğer her şey kapalıyken de bluetooth kesiliyor. Bluetooth üzerinden bağladığım her şey (Galaxy Gear S3,Hoparlör, Kulaklık) ya sürekli kesilip tekrar bağlanıyor, ya da sadece kesiliyor tekrar bağlamak gerekiyor. İnternette çok fazla kez konuşulduğu için yakın zamanda update gelir düzelir diye pek bir şey yapmayıp beklemekteydim. Ancak artık çekilmez bir hal almaya başladı. Bir güncelleme gelecek mi? Ne yapılacak konuyla ilgili?
Teşekkürler,
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2020 02:12 AM in
Galaxy AMerhaba EmreUs,
Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.
Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Bluetooth" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokununuz. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri silinecektir.) Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2020 09:15 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2020 09:34 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2020 10:01 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2020 10:13 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2020 11:22 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2020 02:12 AM in
Galaxy AMerhaba EmreUs,
Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.
Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Bluetooth" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokununuz. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri silinecektir.) Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Merhaba arkadaşlar A51 aldım fakat Bluetooth Kulaklıklarda ses kesilme sorunu yaşıyorum buds kulaklıklarımı başladığımda müzik film video vs her platformda ara ara ses kesilmeleri oluyor bunu yaşayan ve çözümünü bilen varmı?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2020 10:50 AM in
Galaxy A