Sego33
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-14-2021 04:53 PM in
Galaxy A
Telefonu aldığım günden bu yana sorunlarıyla uğraşmaktan ciddi anlamda sıkıldım. 4 gün oldu size yazalı ve herhangi bir dönüş sağlanamadı. Buradan yazmadan önce müşteri hizmetlerini aradım onlarda geri dönüş yapacaklarını söylediler fakat ordan da geri dönüş olmadı. Ben bir kullanıcı olarak bu cihazı aldığım günden beri sorunlar yaşıyorum. Bu cihazın değişimini talep ediyorum. Yeter bıktım ciddi anlamda bıktım yeter ya. Bu kadar da sorumsuzluk olmaz gerçekten ya.
8 Comments
Sego33
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-14-2021 05:18 PM in
Galaxy A
Cihazım servise gidip gelmekten eskidi. Bu uygulama üzerinden 4gün önce şikayette bulundum dönüş yapılacağı söylendi hiç bir şekilde dönüş olmadı. 1 hafta önce müşteri hizmetlerini aradım onlarda geri dönüş yapacaklarını söylediler fakat ordan da geri dönüş olmadı. Ben bir kullanıcı olarak mağdurum. Önümüzdeki ay içerisinde cihazın garantisi bitiyor ve 2 senedir sorunu çözülmüş değil. Bu kadar da sorumsuzluk olmaz gerçekten ayıp bee.
qwertyt
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-14-2021 05:23 PM in
Galaxy A
O kadar haklısın ki yalnız değilsin kardeşim. Bunlar böyle herkese aynı muamele satana kadar iyiler satılmış cihaza sonradan köpek çekiyorlar, dalga geçer gibi cevaplar, çözülemeyen sorunlar var. Onu da geçtim cevap bile vermiyorlar sorunların tümünü geçiştirip görmezden geliyorlar. Şimdiye kadar 2 kez samsung aldım, şuan a50 var hep rezillik daha bu markadan bir çöp bile almam. Sizde almayın aldıkça şımarıklaşan bir marka çıkıyor karşımıza.

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-14-2021 05:24 PM in
Galaxy A
Merhaba . Kullanmakta olduğunuz ürünün sorunu devam etmesi halinde önceki arızalar için onarım işlem belgeleriniz ile birlikte en yakın yetkili servis noktasına müracat ederek ürününüzün arıza çözümü hk. Yada mümkünse değişimi hk. Talepte bulunabilirsiniz.
Sego33
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-14-2021 05:30 PM in
Galaxy A
Zaten bunları bir tek siz düşünüyorsunuz. Yapmadığım şey kalmadı ama yok işte. İlgilenen yok. Kimsenin de umrunda değil.

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-14-2021 05:34 PM in
Galaxy A
Öyle şey olurmu efendim ilgilenmek sevisin görevi. Emin olun son 6 yıldır müşteri memnuniyeti ne çok önem veriliyor. Siz dediğimi uygulayın. Baktınız randıman alamadınız elinizdeki belgeler ile yasal hakkınızı kullanabilirsiniz . Hatta eğer sevis bazında bir sorun yaşıyorsanız 4447711 numaralı çağrı merkezi arıyarak servisi şikayet edebilirsiniz
Sego33
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-14-2021 05:38 PM in
Galaxy A
Güzel abicim gereken her şeyi yaptım. 4 defa servise gitti. Yine aynı değilsen birşey yok. Üstelik hata algılanmadı diyorlar. Her seferinde değişimini talep ettim. Parmak izi okuyucu için video istediler onu da yolladım. Ama yok. Ne yapsam da yok yani.
faruk6535
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-14-2021 06:58 PM in
Galaxy A
Samsung pişmanlıktır son 1 yıl güzel performans veriyor sonra berbat hala dönüşüyor