Original topic:

A15 Takılma Sorunu

(Topic created on: 06-07-2025 08:20 PM)
354 Views
BuraakGennc
Active Level 1
Options
Galaxy A

Herkese selamlar

Öncelikle Cihazım Galaxy A15'in 4G varyantı (6/128)
Şimdi konfigürasyona bakarak yorum yapan arkadaşlar olabilir ancak şunu belirtmem lazım,Ben telefonu ağır işler için kullanan birisi değilim.Buna rağmen Bu telefon sürekli takılıyor ve saçma sapan duraksıyor.Tamam Android Ram konusunda Muazzam verimli değil veya bu telefon da öyle uçup kaçan özelliklere sahip değil,Ancak benim dert ettiğim şey şu.Bundan daha alt seviye olan bazı telefonların bile daha akıcı çalıştığı bir gerçek.Ben bu telefonu Samsung yazılımından ve A24'e çok yakın olmasından dolayı almıştım ancak aldıktan bir yıl sonra pişmanlık yaşıyorum.Soruna çözüm falan aramıyorum çünkü bende neler yapılabileceğini biliyorum (animasyonların hızını düşürmek veya hafızayı boşaltmak cart curt) Merak ettiğim şey bu sorunu başkalarının yaşayıp yaşamadığı
10 Comments
sabırS22
Expert Level 3
Galaxy A
Hocam siz yinede 1tapcleaner yukleyip onbellekleri sildirin ve telefonu tamamen kapatıp 5dk bekleyip yeniden açın bence normaldir kasması ya
BuraakGennc
Active Level 1
Galaxy A
Öncelikle önerin için teşekkürler
Şimdi kasması konusunda bir nebze haklısın,Zaten yazımda da belirttiğim gibi ahım şahım bi model değil ancak A24'ü temel alan bi cihaz için fazla hantal çalışıyor.Bu arada dediğin uygulamayı hiç duymadım,umarım bir etkisi olur çünkü telefon masrafına girmek istemiyorum.Cihazım çok yeni ve oldukça basit kullanıyorum
Galaxy A
Bende de a13 var telefonu sıfırladım sadece insta WhatsApp ve youtube ağır uygulama olarak var ve acayip kasıyor şuan
BuraakGennc
Active Level 1
Galaxy A
Merakımdan soruyorum,Elindeki model Exynos 850 mi yoksa Mediatek G80'li modeli mi?
0 Likes
Galaxy A
Exynos olan
0 Likes
BuraakGennc
Active Level 1
Galaxy A
Anladım,Allah yardımcın olsun kral 🙏
Galaxy A
Eyw kral 🙏
BuraakGennc
Active Level 1
Galaxy A
Bende bu kadar kötü değil ancak dürüst olmam lazım,Sanırım artık bu seviyedeki bir başka üründe tercihim Samsung olmaz
0 Likes
Galaxy A
Giriş seviyede 10k altı cihazlarda samsung üzer ama kamerası bi nebze ümit veriyor mesela bu fiyat bandında bir xioami kamerası güvenlik kamerası gibi oluyor