cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A50 One UI 2.1 Güncelleme

(Topic created on: 10-05-2020 02:18 PM)
512 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar en son paylaşılan bilgi hindistanda ekim ayının ortasında bir one uı 2.1 güncellemesi yayınlancağı söylediler arkadaşlar eğer müşteri temsilcileri yanlış bilgi verilmiyor ise büyük ihtimal türkiyede ayın sonu gibi bir one uı  2.1 güncellemesi alacağız yönünde İnşallah paylaşılan bilgiler doğrudur 

image

image

A50 cihazına One uı 2.1 ile gelmesi yenilikler 
Tek çekim , gece hiper geçiş , geliştirilmiş ar zone, tam pro mod , videoda ana kamera ile ön kamera geçişi,  canlı alt yazı özelliği , quick share, music share, ve daha 2.1 özellikleri gelecektir birde A50 4k video desteği gelebilir 

Arkadaşlar birde Edge panel ve edge aydınlatması gelecektir ama one uı 2.1 ile mı olur yoksa one uı 3.0 ile bunu Bilmiyorum .

Samsung türkiye sende doğrulasan bu bilgiyi herkesin içi rahatlayacak 

(BAŞKA CİHAZLAR HAKKINDA BİLGİM YOKTUR )
23 Comments
Galaxy A
a10s one ul 2.1 varmi sors a
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
a10s cihazında zaten 2.1 sürümü var diye biliyorum daha öncesinde de söylemiştik
Galaxy A
Kardeşim Su anda a10s cihazı android 10 ile birlikte one ui core 2.1 aldı yani 2.1 kullanıyorsunuz su anda.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kardeşim, Samsung India ile Whatsapp'tan nasıl iletişime geçiyorsunuz?
Galaxy A
Atacağım linkten iletişime geçebilirsiniz.Ve İngilizce konuşmanız lazım.Eger nerelisin hindistanli misin diye sorarlarsa türküm Hindistan'a yaşıyorum Hindistan'a telefon alacam falan dersin tabi İngilizce olarak
Galaxy A
maalesef link kaldırıldı
Galaxy A
Bu siteye girin ve click here a basın bu şekilde girebilirsiniz https://www.samsung.com/in/support/whatsapp/
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tamam kardeşim, teşekkür ederim.