cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

📱👇 | Galaxy A35 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı

(Topic created on: 04-28-2024 12:14 PM)
2016 Views
Sisyphe
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Samsung'un ülkemizde de satışta olan popüler orta segment telefonu Galaxy A35 için ilk güncelleme dağıtıma sunuldu.

image

Samsung geçtiğimiz ay orta segment için çok bir seçenek olan Galaxy A35i piyasaya sürdü. Kısa süre içerisinde ülkemizde de satış listesine konan Galaxy A35 için şimdi ilk güncelleme dağıtıma sunuldu. Cihaza yönelik ilk yazılım güncellemesini Avrupa’da kullanıma sunuluyor.

Galaxy A35 Güncelleme Alıyor

Samsung, Avrupa’da satılan ve SM-A356B model numarasını taşıyan Galaxy A35’in uluslararası versiyonu için en son yazılım güncellemesini yayınladı.

Firmware sürümü A356BXXU1AXBB olan güncellemenin değişiklik günlüğünde “ Bölgesel LTE TDD bant desteğini güncelliyor. ” ifadelerine yer verildi.

image

Son birkaç gün içinde Samsung, aynı değişiklik günlüğüyle Galaxy S23, Galaxy S22, Galaxy S21, Galaxy A55 ve Galaxy A54 dahil olmak üzere birden fazla cihaza yazılım güncellemeleri sundu. 

Anlayabildiğimiz kadarıyla bu değişiklik, bu cihazların 4G Zaman Bölmeli Çift Yönlendirme (TDD) desteğini artırıyor.

Değişiklik günlüğünde ayrıca ” Almanya’da satın alınan modellerin aşağıdaki ülkelerde LTE TDD bantlarında sinyal alamadığını lütfen unutmayın: Belçika, Danimarka, Almanya, Fransa, Lüksemburg, Hollanda, Avusturya, Polonya, İsviçre, Çek Cumhuriyeti. ” Bu değişiklik Avrupa’ya özel olduğundan Samsung’un bunu diğer bölgelerde kullanıma sunmasını beklemiyoruz.

Galaxy A35’iniz varsa ve Avrupa’da yaşıyorsanız, güncelleme önümüzdeki birkaç gün içinde size ulaşacaktır. Dilerseniz Ayarlar » Yazılım güncellemesi » İndir ve yükle seçeneğine giderek güncellemeyi elle kontrol edebilirsiniz.

35 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben bu haberide okumuştum
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Benim haberlerim hep okunuyor zaten nedense 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A