Arkadaşlar bu yüzüğün olayı ne ,yukarıda kalkmıyorr, zorlasam kırılacak sankii View Post
Arkadaşlar bu yüzüğün olayı ne ,yukarıda kalkmıyorr, zorlasam kırılacak sankii View Post
Biri gelir diye iddia etmişti View Post
Merhaba arkadaşla bu telefonla sorun yaşıyorum telefonu titreşime alınca telefon titreşimi çalışmıyor telefon hardreset yaptım açtım kapattım hala... View Post
Herkese iyi günler. Telefonumda çoğu oyunda hoparlörden cızırtı sesi geliyor. Ve bu sadece oyunlarda oluyor. Youtube da, Spotify'da vb.... View Post
Galaxy a36 da subway surf ve brawl stars oynuyorum arasıra telefon çok ısınıyor öxellikle brawl starsda bunun nedeni ne View Post
8.5 guncel bekleyenler şikayet ci ,geneller şikayet yetci ısınıyor diyor samsung teknik ekip yaz geliyor soğutucu klimalı yapın 9 su View Post
A24 View Post
A35 telefonum kendini birkaç gün arayla sürekli yeniden başlatıyor telefona fabrika ayarı yaptım yine yapmaya başladı çözümü varmıdır bunun View Post
One ui 8 ile BL(bootloader) açmak kapanmış brn her kunlandığım cihazda custom rom kunlanıyorum.BL açmak için bir program var mı? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 256 | |
| 247 | |
| 211 | |
| 198 | |
| 166 |
| User | Count |
|---|---|
| 38 | |
| 33 | |
| 20 | |