cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme sorunu

(Topic created on: 07-02-2020 04:49 PM)
277 Views
BarisTasbey
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhabalar Arkadaşlar. Galaxy A20 cihazımıza Android 10 güncellemesi geldikten sonra yavaş şarj dolmaya başladı. Üstelik bugün sarjda iken uzun süre 76da kalip dolmadi. Bu sorunu ayni cihazda veya bu güncelleme ile yaşayan var mi? Nasıl çözeceğiz yardımcı olur musunuz?

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben de hiç olmadı. Şarj ettiğiniz yerin sıcaklığı önemli, daha serin bir ortam daha iyi bir şarj, serinlikten kastım 10-40°C arası.
0 Likes
Solution
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam bazen banada oluyordu o. Şarj kablosunu adaptörden çıkarıp takin başka fişe takin ardından cihazınıza takın. Telefonunuzda Wi-fi - Bluetooth - Konum bunları kapatıp cihazı öyle şarj edin düzelecektir. :)
BarisTasbey
Active Level 1
Galaxy A
deneyecegim bunu da teşekkür ederim
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim umarım yardımcı olmuşumdur. Çözülmüşse ne mutlu bana. :)
BarisTasbey
Active Level 1
Galaxy A
başka yerde takınca ise yaradi. diğer şarja takışımda aklımda olacak:)
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Demiştim hocam olucak diye. :) Sag 3 noktadan Çözüm kabul ederseniz diğer kullanıcılar da anlamış olur. :) Çözülmesine sevindim. :)
0 Likes
BarisTasbey
Active Level 1
Galaxy A
öyle yaptım sağ olun. Süre olarak da diğer sarjin diğer sıfırlanmasindan sonra bakacağım kac dk diye
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Tamamdır hocam oda düzelir umarım. Sevindim düzelmesine. :)
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BarisTasbey,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile tekrar deneyiniz. Bu işleme rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorunun devam etmesi halinde 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes