cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme Sorunu

(Topic created on: 09-16-2023 01:03 PM)
209 Views
Galaxy_A12_Fan_world
Active Level 6
Options
Galaxy A

Arkadaşlar Selam Telefonumu Sıfırladıktan Sonra Normalde 4-5 kere Google Play Sistem Güncellemesi Yapmaya Zorlardı Ama Daha 3.Güncelleyişimde Bana Telefonumun Güncel Olduğunu Söyledi Fakat Sonra Dönüp Baktığımda Tarama Bana Halen Güncellemen Olduğunu Söyledi Ama Güncelle Dediğimde Cihazınız Güncel Uyarısını Aldım Ama Hala Bana Güncelleme Olduğunu Söylüyor Napıcam Yardımcı Olur Musunuz ?!

image
Güncelle Diyorum Sonra Karşıma 

image
Bu Çıkıyor Güncellemeleri Denetleye Bastım Tekrardan Cihazınız Güncel Uyarısını Aldım Güzel Ama Çıkıp Baktığımda Ne Gördüm Yine Sizce ? EVET Halen Güncellemen Olduğunu Söylüyor Lütfen Yardım Edin 

18 Comments
yusufision
Active Level 7
Galaxy A
sıfırla
Galaxy A
Başka Çözümü Yok Mu Acaba?
yusufision
Active Level 7
Galaxy A
ya cihazı sıfırla ya da google güncellemelerini kaldırmayı dene başka çözüm yok
Galaxy A
Ama Telefonum gerçekten Güncelse çok takmama gerek yok diye düşünüyorum nede olsa yakında gelecek yeni Google play Sistem Güncellemesini yaptıktan sonra o uyarıda kalkar diye düşünüyorum belliki şuan bir Güncelleme yok sadece bug olmuş herhalde
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bendede oldu o hani cihazlarda hard reset ekranı olurya sıfırlamak için kullanirsin şifre unutunca o ekranda repair apps var bas düzelir benimde 1 kere başıma geldi Müşteri hizmetlerilik bi durum yok
Galaxy A
Ben şimdi uğraşmak istemiyorum ama yakında yeni Google play Sistem Güncellemesini geldiğinde o güncelleme çıkacaktır diye düşünüyorum onu yapınca bu uyarı kalkar mı yoksa tek çare Sıfırlamak ki öyle 100'de yüz geçecektir ama şimdilik gerçekten Google play Sistem Güncellemesini yoksa ve güncelse uğraşmaya gerek yok şimdilik ama bakarım ileride olmadı sıfırlarım bu arada benim telefonda Hard Reset olmuyor mlsf
Galaxy A
İşte ben eskiden şifremi unuttuğumda Hard reset çalışmamışdı doğru yaptığıma eminim daha önce j6+'da denemiştim ve olmuştu ama bu telefonda olmadı o yüzden 200 TL ödeyip sanırsam telefoncuya yaptırdık (;
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
S23 e bile hard reset atarım 1dk lık iş
Galaxy A
Ya. Yapmasini biliyorum ama telefonun tuşları uzerinden olmuyor hard reset onu diyorum ben yoksa yapmasını bende biliyorum tuşlar üzerinden ama olmuyor tuşlarlada kaç kere denedim