cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Eylül güncellemesi

(Topic created on: 09-24-2024 06:31 PM)
425 Views
SonnyA55
Active Level 3
Options
Galaxy A
Gençler a55 te bir sorun yaşıyorum sizdede varmı telefonu açtığımda üst cihazını kullanmak için ekranı açın yazısı alıyorum Eylül güncellemesinden sonra oldu

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba SonnyA55,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
20 Comments
Lore10
Active Level 5
Galaxy A
Benim A55,e daha güncelleme gelmedi 6.1.1 sürümü sorunlu diye duymuştum gelsede yapmıcam çok sorun yaşayan varmış
0 Likes
SonnyA55
Active Level 3
Galaxy A
Şuan bunun haricinde bir sorun yok kullanıma Engel değil ancak biraz rahatsız edici
0 Likes
wolw74
Active Level 6
Galaxy A
Evet bende de aynı şey var. Usb cihazınıza bağlanmak için kilit ekranınızı açın yazıyor. Samsung'un uzaktan yardımına bağlandım. Tüm cihaz ayarlarını sıfırlayın düzelmezse bize tekrar bağlanın dedi.
0 Likes
Galaxy A
6.1 mi demiştiniz ? A55 6.1.1 almayacak diye duymuştum ? 🤨
0 Likes
SonnyA55
Active Level 3
Galaxy A
Güncelleme 6.1.1 yazıyordu
0 Likes
Galaxy A
Ss atar mısınız ?
0 Likes
SonnyA55
Active Level 3
Galaxy A
Güncelleme yüklenirken 6.1.1 güncellemesi yazıyordu1727193233257.jpg
0 Likes
Galaxy A
Güvenlik güncellemesi bu, eylül yaması gelmiş. 6.1.1 ile alakalı bir şey göremiyorum. A55in 6.1.1 alması çok düşük bir ihtimal zaten. :)
0 Likes
SonnyA55
Active Level 3
Galaxy A
.1727193269536.jpg
0 Likes