Karşı taraftan arama geldiğinde ses boğuk geliyor gibi telofonu yeni aldım ama zamanla toz felan giriyor Aramalarda sorun yaşıyorum Nasıl temizliği... View Post
Karşı taraftan arama geldiğinde ses boğuk geliyor gibi telofonu yeni aldım ama zamanla toz felan giriyor Aramalarda sorun yaşıyorum Nasıl temizliği... View Post
Uygulama içinde çift ses kontrolü mümkün mü a34 cihaz için. Örneğin oyun oynarken arkadan müzik dinlerken ikisinin sesinide farklı şekilde... View Post
Ben bugün telefonumu one ui 6.0 a güncelledim ama bununla beraber bir hata meydana geldi instagramda bana gelen mesajlar her 30 dk da bir... View Post
Arkadaşlar Biz A70'i InTouch Markasının 25wlık Adaptörü İle Şarj Ediyoruz Sizce Bi Zararı Var Mı Bataryaya View Post
Samsung telefonun galeri uygulamasında resimleri tam ekran yaptığımda sıralaması yanlış gidiyor. Daha doğrusu tam ekran modunda resimleri sağ tarafa... View Post
Arkadaşlar ben membersede pil sağlığım iyi gösterio ama benim batarya bozuk gibi mesela şarjı 44 3 saat boyunca düşmüyor yeniden baslatinca 55 oluo... View Post
Hayırlı Olsun Alıyım😄Link:https://play.google.com/apps/testing/com.whatsapp View Post
2 yıllık batarya View Post
Bizim Çocukluğumuzda Böyle Csc Değiştirme İşleri Yoktu 2016 yılında bu forum çıkınca birde 2020 yılında korona olunca millet artık güncelleme gelmedi... View Post
Play sistem güncellemesindeki bug sonunda cihazım için çözüldü 1 Kasım 2023 olarak güncellendi. ( A52 ) View Post
User | Likes Count |
---|---|
520 | |
315 | |
296 | |
256 | |
231 |
User | Count |
---|---|
61 | |
47 | |
32 | |