cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 te Eylül güncellemesinden sonra yeni bir güncelleme daha teste girdi

(Topic created on: 10-29-2024 02:20 PM)
401 Views
MahmutCan-A34
Active Level 7
Options
Galaxy A

A34 te Eylül güncellemesinden sonra Checkfirmde yeni bir güncelleme daha teste girdi bu güncelleme ne güncellemesi olabilir ekran görüntüsü burada

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
sürekli %90 çıkıyorsa pil ömrü Samsung Tutor uygulamasından uzmanların baktığı rapora göre A34 lerin bataryasında böyle bir problem var herkeste var yetkili servise yollarsan pil değişir ben bunu sorun görmedim garantisinin bitmesine 1 ay kala yollayacağım yetkili servisine pil değişimine garantisi bittiğinde pil sorunu çıkmasın diye

View solution in context

29 Comments
Galaxy A
Ekim yaması güncellemesi olabilir ya da one ui 6.1.1 özelliklerini taşıyan güncellemede olabilir 😊
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
A34 yeni güncelleme aldı aga Eylül güvenlik güncellemesi geldi A34 üç ayda bir güncelleme aldığı için Ekim güncellemesi normalde gelmez ama bu ne güncellemesi bilmiyorum bu güvenlik güncellemesi olmasa bile ne güncellemesi ise o güncelleme ile beraber Ekim güvenlik güncellemeside gelebilir
Galaxy A
Yapay zeka AI güncellemesi de olabilir sonunda verecekler galiba galaxy AI gelecek belkide ekim yaması ile
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
birde Google Samsung kullanıcılarını uyarmış aga bu son güncelleme de Samsung güvenlikle ilgili olan birşeyi gerektiği gibi kapatmamış ne bilmiyorum Samsung telefonlara saldırı yapabilirler gibi birşey yazmış haber siteleri acaba onunla ilgilimi dedim bende
Galaxy A
Güvenlik açığı bulunmuştur o açığı kapatmak içinde bu güncelleme yayınlanacak büyük ihtimalle
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
senin dediğinde olabilir ama Yapay zeka güncellemesi küçük güncellememi bilmiyorum checkfirmde bu güncelleme için küçük güncelleme yazıyor
Galaxy A
Yapay zeka AI güncellemesi küçük boyutta olmaz 1 GB ve ya biraz üstü olur sadece güvenlik güncellemesi küçük boyutta olur 200 300 ve ya 400 MB boyutunda arada sırada özellik güncellemeside oluyor bu güvenlik güncellemellerinde checkfrim yazsın küçük güncelleme diye büyük te olur küçükte samsung'a bağlı değişiyor güncelleme boyutu
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
anladım aga birazda eleştiri yapayım bazı büyük telefonları 6.1.1 e geçiriyorsan güncelleme desteği alan tüm telefonları 6.1.1 e geçirmelisin aga yapay zeka mesela A serisi telefonlarda çalışmıyorsa yanına çalışacak bir özellik daha koyacaksın ama tüm cihazları 6.1.1 geçireceksin yeni özelliği çalışmayan telefonlarda kırpsan bile cihazların hepsini sürüm olarak 6.1.1 e geçireceksin cihazların bir kısmında 6.0 bir kısmında 6.1.1 bence yanlış
SanalYargıç
Expert Level 4
Galaxy A
A35 A34 A54 A55 için yapay zeka gelecek deniyordu galiba sonlara geldik