Tahminimce bundan sonraki güncelleme one ui 6.0 olur çünkü alfabetik sıra ile ilerleniyor View Post
Tahminimce bundan sonraki güncelleme one ui 6.0 olur çünkü alfabetik sıra ile ilerleniyor View Post
Onu bu telefonda nasil yapabilirim View Post
Ortamda hey bixby kelimesi geçmezken kendi kendine açılıp konuşmaya başladı (kütüphanedeydim) cidden hem komik hem korkunç bir durum oldu bu hey bixby... View Post
Beyler Çok **bleep** Oynadığım Yani Bu Oyun Yeni Güncelleme Geldi Artık ağırmı bilmiyorum.Eskiden kasmıyordu A137/F 4gb ram gx80 kasarmı Yani... View Post
A 53 için iyi bir kamera uygulamasına ihtiyacim var View Post
Bana yeni bir yazı stili lazim View Post
😶🌫️Oku Belki Yardımın Dokunur 1dk Nı Almaz Okumak Brocum😶🌫️.6ay içinde çok sil yükle sonucunda yavaşlayan cihaz 6... View Post
Samsung tema uygulamasında güzel temalar ücretli buna alternatif tema uygulaması ya da başka bir yükleme şekli var mıdır.? Teşekkürler View Post
Merhaba, Samsung A52 cihazım için kenarları oval olmayan (köşeler mümkünse oval olsun) kaliteli kılıf arıyorum. Konu ile alakalı yardımcı olmak... View Post
Samsung a50 kullanıyorum cihaz yurt dışı ve IMEI atılmış durumda ve cihaza android 11 gelmedi oyun performans ları vs düşük cihazı nasıl android 11... View Post
User | Likes Count |
---|---|
370 | |
164 | |
157 | |
151 | |
146 |