cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Evolution X Android 14 A22 için uyar mı?

(Topic created on: 09-21-2024 07:20 PM)
44 Views
kullaniciii
Active Level 10
Options
Galaxy A

İyi akşamlar bir süredir custom rom arayışındayım bir forum sitesinde bana cihazım için performans maksatlı bu rom'u önerdiler hâliyle cihazım One UI Core olmasına rağmen acayip kasıyor bazenleri stock rom ile sürüm düşürmem mümkün olmadığı için böyle bir rom tavsiye ettiler youtube üzerinde ve bir kaç yabancı kaynakta cihaza kurduklarını gördüm sizce tavsiye eder misiniz bu tarz romları?

26 Comments
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Ben custom rom için twrp gerekiyor diye biliyorum hocam. Öyleyse benim için daha kolay olur kurması.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Bende sanki twrpsiz yapılıyor gibi hatırlıyorum da emin değilim, bayadır araştırma yapmadım bu konuda.
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Verilerimi 1 TB'lik SD Kart'a yedekledim ayarlardan tedbir amaçlı. Duruma göre kurmayı düşünüyorum hocam.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Tabi yedek almak her zaman iyidir. Sorun yaşarsanız bile bir şey kaybetmezsiniz.
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Şimdilik tek bir sorun var cihazım için uygun twrp bulamadım hocam bulabilirsem belki.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
En üste çıkan bu var. Resmi değil ama. Başka da bulamadım ben.1726935837817_1726935837795_0.jpg
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Bunu denemiştim hocam yakın zaman da bootloader kilidini açıp cihaz sıfırlandıktan sonra odin ile denemiştim fakat açamamıştım menüyü sonra cihaz soft brick olmuştu ertesi gün tekrar stock rom atmak zorunda kalmıştım.
0 Likes