Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Telefonumda AOD'u açınca neredeyse ekranda gözükmüyor. Çok az gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı? View Post
İşlem Menüsünde Hiç Bir Şekilde Wireless Displayı Bulamıyorum View Post
Medya için olan kısım ne anlama geliyor ne zaman çalışıyor yani uygulama olarak vb. Örnek verebilir misiniz? View Post
Şu yuvarlakla işaretli yerde "tarafından şifresi çözüldü" yazıyor. YigitS21FE ye selamlar, bu şifre çözme olayı nedir açıklayabilecek var... View Post
Telefonu kaç ayda bir sıfırlamak gerekiyor View Post
A52s için güzel bi skor bence ama artık gitmesi gerekiyor View Post
Nolur gelsin View Post
Merhaba arkadaşlar sizce A56 5G x30 zoom gelir mi? Gelirse çok iyi olur View Post
Nerede kaldı bu kasım güncellemesi? Normalde erken S23 serisi S24 serisi güvenlik güncellemesi alırdı sonra S23 FE sonra A55 sonra A54 yoksa one ui 7... View Post
Bu renk neden beyaz değil,yani yukarida yazan Bluetooth 4.5g yazıları, nereden değişiyor bunun rengi View Post
User | Likes Count |
---|---|
855 | |
721 | |
438 | |
415 | |
338 |