Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Evimde Samsung Smart TV var. Bugüne dek telefonumu TV'ye ekran yansıtma yapabiliyordum, ancak yaklaşık bir aydır yansıtmada sorun yaşıyorum.... View Post
Cihazim samsung Galaxy A23 biri beni aradiginda srs yankisi oluyo sorun nedir View Post
Temel pil koruması çalışmıyor ne yapmalıyım cihazım s21 View Post
A23 ile video çekerken kasıyor ve zoom atarken kalite düşüyor çözümü varmı yoksa sürüm ilemi alakalı View Post
Ne yapmalıyım daha 3 aylık telefon uygulamadan çıkarken kasıyor View Post
Samsung Galaxy A54 modeli için A546BXXUBDXKA yapı numaralı One UI 7 güncellemesi şirketin sunucularında tespit edildi. One UI 7 beta süreci için... View Post
Samsung Galaxy A54 modeli için A546BXXUBDXKA yapı numaralı One UI 7 güncellemesi şirketin sunucularında tespit edildi. One UI 7 beta süreci... View Post
Samsumg fit 3 önerirmisiniz View Post
Klavyede sesli yazmayi nasil acacagim bulamadim View Post