cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

YT music & Spotify

(Topic created on: 04-26-2025 01:14 AM)
330 Views
DarkOrbitA34
Active Level 8
Options
Galaxy A
Arkadaşlar merhaba bu gönderide sizin deneyimlerinizi öğrenmek istediğimden youtube music ve spotify'dan hangisini tercih ettiğinizi sormak istedim ben arada kaldım şuan ücretsiz deniyorum daha sonra sizce hangisine para ödemeye değer yt music youtube premiumla beraber olduğu için cazip geliyor ama spotify daha kullanışlı arayüz olarak sizin tercihiniz hangisi yorumlarda paylaşabilirsiniz

YT music:
bireysel üyelik aylık - ₺79,99
aile planı(5 üye) aylık - ₺159,99

Spotify:
bireysel üyelik aylık - ₺59,99
aile (6 üye) aylık - ₺99,99

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Eğecik
Active Level 9
Galaxy A
Hocam ben şahsen Spotify kullanıyorum arayüzü falan daha iyi olduğu bmbe podcastler içerdiği icin. Ama tüm müzikler yok burada. Bazen istediğiniz remixleri bulmakta zorlanabilirsiniz. Ama YouTube Music uygulamasında böyle bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz düşük. Ben arayüzünü ve fiyatını beğendiğim icin Spotify kullanıyorum + öğrenci indirimi ile birlikte.

View solution in context

Solution
BulutCloud
Active Level 3
Galaxy A
Bence yt music daha iyi cogu kisi spotify kullaniyor ama bana sorarsaniz o para tuzagi hersey parali cok reklam var yt musicde normal yt gobi reklamini izliyorsun sinirsiz gecis hakkin var, gene kisitlamalar var ama spotify kadar değil ama uygulana olarak spotify daha lüks dizayn edilmis ama ucretsiz kullanmak istersen en mantiklisi soundcloud hic reklam yok cok dinledigin müzikler artik indirilmis gibi internetsiz kullanilabiliyor sinirsiz atlama hakki sinirsiz ilerj geri sarma hakki görünüş olarakda spotify gibi lüks bir uygulama bence bir deneyimlemelisin

View solution in context

Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Spotify tercihim. Ancak kesinlikle zorunluluktan tercihim. Zamanında yaptık bir hata 3 binden fazla şarkı istifledik. YouTube'a geçirmek neredeyse imkansız

View solution in context

Solution
Kessafbey
Active Level 3
Galaxy A
Spotify candır

View solution in context

Solution
Baran3472
Active Level 7
Galaxy A
Ben ne Spotify kullanıyorum ne yt music snaptube üstünden ses dosyası olarak indirip samsung music üstünden dinlemeyi tercih ediyorum sebebi de şu 1. si para ödemiyorum 2. si Spotify veya yt music de herhangi bir Bluetooth a bağlı iken son ses düzeyinde yeterli şiddet yok 3. olarak ta Spotify belli ayarları yapmadığınız sürece premium için diyorum asla ama asla cihazıma indirdiğim müzikler kadar kalite alamıyorum yt music te bana kullanışsız geliyor bide arka planda çalışma muhabbeti var eğer üyeliğiniz yoksa uygulamayı kapattığınız gibi müzik gidiyor ama ben indirip de samsung music üstünden dinlediğim için müzik açıkken bile uygulamayı kapatsam dinlemeye devam edebiliyorum

View solution in context

Solution
Utku48
Active Level 7
Galaxy A
Spotify'da bazı şarkıları bulamıyorsunuz bazen. Ama aynı şarkıya bakarsanız YouTube Music'te vardır çoğunlukla. Yine de arayüz, kullanım kolaylığı vb. olarak Spotify çok daha iyi bence. YouTube Premium kullanıcısıyım ona rağmen Spotify da kullanıyorum. Bence Spotify'dır yani.

View solution in context

Solution
AlvarAalto
Active Level 7
Galaxy A
ben apple müzik kullanıyorum, hem daha ucuz hem de kayıpsız ses kalitesi var

View solution in context

14 Comments
Solution
Eğecik
Active Level 9
Galaxy A
Hocam ben şahsen Spotify kullanıyorum arayüzü falan daha iyi olduğu bmbe podcastler içerdiği icin. Ama tüm müzikler yok burada. Bazen istediğiniz remixleri bulmakta zorlanabilirsiniz. Ama YouTube Music uygulamasında böyle bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz düşük. Ben arayüzünü ve fiyatını beğendiğim icin Spotify kullanıyorum + öğrenci indirimi ile birlikte.
Solution
BulutCloud
Active Level 3
Galaxy A
Bence yt music daha iyi cogu kisi spotify kullaniyor ama bana sorarsaniz o para tuzagi hersey parali cok reklam var yt musicde normal yt gobi reklamini izliyorsun sinirsiz gecis hakkin var, gene kisitlamalar var ama spotify kadar değil ama uygulana olarak spotify daha lüks dizayn edilmis ama ucretsiz kullanmak istersen en mantiklisi soundcloud hic reklam yok cok dinledigin müzikler artik indirilmis gibi internetsiz kullanilabiliyor sinirsiz atlama hakki sinirsiz ilerj geri sarma hakki görünüş olarakda spotify gibi lüks bir uygulama bence bir deneyimlemelisin
Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Spotify tercihim. Ancak kesinlikle zorunluluktan tercihim. Zamanında yaptık bir hata 3 binden fazla şarkı istifledik. YouTube'a geçirmek neredeyse imkansız
DarkOrbitA34
Active Level 8
Galaxy A
Bak bu tarafını bilmiyordum spotify daha kullanışlı o zaman
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Sadece müzik üzerine kurulu bir uygulama. YouTube'da saçma sapan şeyler de müzik olarak eklenebiliyor. YouTube tarafında boş begeni atma alışkanlığına sahip birisi için cehennem gibi
Solution
Kessafbey
Active Level 3
Galaxy A
Spotify candır
Solution
Baran3472
Active Level 7
Galaxy A
Ben ne Spotify kullanıyorum ne yt music snaptube üstünden ses dosyası olarak indirip samsung music üstünden dinlemeyi tercih ediyorum sebebi de şu 1. si para ödemiyorum 2. si Spotify veya yt music de herhangi bir Bluetooth a bağlı iken son ses düzeyinde yeterli şiddet yok 3. olarak ta Spotify belli ayarları yapmadığınız sürece premium için diyorum asla ama asla cihazıma indirdiğim müzikler kadar kalite alamıyorum yt music te bana kullanışsız geliyor bide arka planda çalışma muhabbeti var eğer üyeliğiniz yoksa uygulamayı kapattığınız gibi müzik gidiyor ama ben indirip de samsung music üstünden dinlediğim için müzik açıkken bile uygulamayı kapatsam dinlemeye devam edebiliyorum
DarkOrbitA34
Active Level 8
Galaxy A
Snaptube apk mı kullanıyorsunuz nerden indirdiniz yani güvenli olması için sordum
0 Likes
Baran3472
Active Level 7
Galaxy A
Apk olarak indirdim senelerdir kullanıyorum daha bi sorun yaşamadım ben