UgurCanUlukaya
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-14-2020
10:24 AM
(Last edited
08-14-2020
10:27 AM
by
User0000002
) in
Hocam ekran kaydediciyi kullanıyorum ama donma sorunu oluyor kayıttan sonra izlerken neden acaba cihaz A71
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2020 10:51 AM in
Galaxy A
Merhaba kardeşim
Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem
Ekran videosu samsung members a girerek hata raporu göndermeni tavsiye ederim yada kardeşim
Durumun incelenebilmesi için Samsung tutor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar
Ekran videosu samsung members a girerek hata raporu göndermeni tavsiye ederim yada kardeşim
Durumun incelenebilmesi için Samsung tutor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar
3 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2020 10:51 AM in
Galaxy A
Merhaba kardeşim
TabS7ege
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2020 11:12 AM in
Galaxy A
ilk geldiğinde bende sorunluydu ayarlar>uygulamalar>samsung yakalama>güncellemeleri kaldır yaptım düzeldi sende bi dene çoğu kişi bu şekilde düzeltti diye biliyorum
UgurCanUlukaya
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-14-2020 11:35 AM in
Galaxy A
hocam denedim ama ayni ya pubg falan da değil oyun 2d bir oyun oldugu halde böyle oluyo