- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-20-2023 09:02 PM (Last edited 02-20-2023 09:26 PM by Yeşilırmak ) in
Galaxy AArkadaşlar a52s kullanıp oyun oynayan var mı? Free fire oynuyorum PubG gibi savaş oyunu ekranın iki tarafını da kullanmama izin vermiyor sanki telefonun görünmez bi kuralı var sola basarken sağa basamazsın gibi yani anlıcağınız mesela soldan zıplama tuşuna basarken sağdan ekranı yönetmeme izin vermiyor aynı sorunu yaşayan var mı tek umudum güncelleme gelcekte bu sorun çözülcek pişmanım telefonu aldığıma bari güncellemede şu dokunmatiği düzeltseler ( ben sadece oyunlarda yaşıyorum bu sorunu) dokunmatik hassasiyetini de açtım . Ayrıca dpı açınca sanki pek bir etki etmiyor. Onun dışında ekran kaydedici açtığımda ekran aşırı yavaşlıyor sağa sola döndürmek işkence haline geliyor cidden umutsuz vaka Lütfen güncellemede değişsin telefonu değiştirmek gibi bir lüksüm yok 😕
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- 5g
- A52s
- dokunmatik
- oyun
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2023 01:19 AM in
Galaxy AMerhaba nedenben,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-20-2023 09:07 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-20-2023 09:13 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-20-2023 09:24 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-20-2023 09:34 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2023 01:19 AM in
Galaxy AMerhaba nedenben,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD