cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ETKİNLIK ZAMANI A10 (ANA EKRAN)

(Topic created on: 07-22-2020 08:58 PM)
1891 Views
Cebrail
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Öncelikle Cümleten Herkese Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar :)

Evet arkadaşlar. Hazır akşam olmuş hava serinlemişken etkinlik yapayım dedim. :)

Ana Ekranları Görelim. :) SAMSUNG GALAXY A10 :)

image

132 Comments
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Heee ekran koruyucu var o yüzden mi öyle oluyor ?
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
bizde kullandığımızda öyle mi olur?
0 Likes
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Ha şimdi anladım evet ekran okuyucu kullanıyorum az gören olduğum için ondan öyle
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Hımm Anladım, vayy bee güzel özellik desene. :)
0 Likes
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
kullanımı aslında çok basit öğrendimi ancak cihazı çok kastırıyor zaten bundan dolayı da çok şikayetçiyim yani ekran okuyucu beni sinir ediyor Keşke görsem de kendin kullansan dedirtiyor çoğu zaman bana ancak hiç olmamasından iyidir
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
açtığın zaman güç butonuna ve ses açma butonunu basılı tutarsan kapatabilirsin ancak Açmadan önce doğrudan erişim Açman gerekiyor Yani sana tavsiyem bu özelliği aç yani doğrudan erişimi aç Eğer yanlışlıkla açarım dersin
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Umarım ki güzel terler ancak çok zor hem çok şarj harcıyor hem de çok kastırıyor sebebi sürekli arka planda çalışması Yani bunun için en az 4 gigabyte ram li telefon lazım
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
kasmalar zaten Ortalama bir 3 gün kullanımdan sonra ortaya çıkıyor
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Keşke bu konuyu biraz daha önem verseler iPhone'da böyle değil sıfır kasma çok stabil ama işte Android'de buna önem vermiyorlar bize hiç önem vermiyorlar Biz de burada bir kullanıcı yız çözeli biraz daha geliştir seler ne olur sanki
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
İnşallah olur Teşekkür ederim �yi geceler