A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A34 e 6.1.1 geleceği söyleniyor eğer gelirse z serisindeki yapay zeka desteğiyle çizimle gerçeğe dönüştürme özelliği gelirmi? (özelliğin adını... View Post
Arkadaşlar bu kılıf nasıl sizce bana a53 e kılıf lazım 3 tane var evde hemen soyunuyor kötü oluyor View Post
Batarya gayet iyi Bu ve Bu sorunu yaşayan oldu model farketmeksizin View Post
10 aylık A 34 batarya sonucu. View Post
1 Eylül 2024 güvenlik güncellemesi View Post
Buradaki simgleri (wifi-pil göstergesi vs.) gizleyebiliyorduk diye hatırlıyorum ama bulamadım nasıl yapılıyordu? View Post
Telefonu hep titreşimde veya sessizde kullanıyorum ama bazi önemli aramaları kaçırıyorum. Titreşimde olsada belirli aramalar sesli çalsın gibi bisey... View Post
Samsung galaxy a33 5g cihazına bu güncelleme bildirimi geldi yüklemeli miyim,yükleyince sıkıntı yaşayan var mı? View Post
Full mobil veri 120hz acik ve ekran parlakligi genelde yuzde 100e yakin bi degerde cihaz 3 haftalik View Post
Merhaba arkadaşlar ekran süresi nasıl? Gece 23:54 de taktım şarja taktım 100 dolduğunda çıkardım ve sonuç View Post
User | Likes Count |
---|---|
917 | |
761 | |
657 | |
434 | |
430 |
User | Count |
---|---|
52 | |
36 | |
36 | |