cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Duvar kağıdı ve uygulama arka planı

(Topic created on: 02-01-2024 07:45 PM)
225 Views
a23üvar
Active Level 6
Options
Galaxy A
Duvar kağıdım böyleyken uygulama ekranında yansıması farklı görünüyor önceden böyle değildi 

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ee4can
Active Level 6
Galaxy A
Ayarı açıp uygulamalar ekranını 2 kere döndürün dik hale gelince kapamayı deneyin. Bu da olmazsa uygulamalar ekranından ana ekrana dönmek için bildiğiniz üzere parmağımızı aşağıya doğru kaydırıyoruz. Uygulamalar ekranındayken boş bir yere parmağınızla ana ekrana döner gibi yapın yani hafifçe kaydırın fakat ana ekrana dönmeyin yani basılı tutun. Bunu yaparken ana ekrana asla dönmeyin.

View solution in context

0 Likes
8 Comments
ee4can
Active Level 6
Galaxy A
Quick Paneli indirin ve otomatik döndür tuşunu bulun. Tuşun yazısına tıklayıp aşağıdan ana ekran aktifse onu devre dışı bırakın
0 Likes
a23üvar
Active Level 6
Galaxy A
Kapalıymış1706811642546.jpg
0 Likes
ee4can
Active Level 6
Galaxy A
Tamam o zaman tekrar açın ve uygulamalar ekranındayken bir uygulamaya hemen girip çıkmayı deneyin eğer olursa ayarı tekrar kapatabilirsiniz
0 Likes
a23üvar
Active Level 6
Galaxy A
Zaten kapalıydı açtım denedim yine de olmadı geri kapattım düzelmedi
0 Likes
Solution
ee4can
Active Level 6
Galaxy A
Ayarı açıp uygulamalar ekranını 2 kere döndürün dik hale gelince kapamayı deneyin. Bu da olmazsa uygulamalar ekranından ana ekrana dönmek için bildiğiniz üzere parmağımızı aşağıya doğru kaydırıyoruz. Uygulamalar ekranındayken boş bir yere parmağınızla ana ekrana döner gibi yapın yani hafifçe kaydırın fakat ana ekrana dönmeyin yani basılı tutun. Bunu yaparken ana ekrana asla dönmeyin.
0 Likes
a23üvar
Active Level 6
Galaxy A
Düzeldi teşekkür ederimmm 1706812780511.jpg1706812780560.jpg
ee4can
Active Level 6
Galaxy A
Rica ederi(m³) :)
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy A