cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon sms gelmiyor

(Topic created on: 02-01-2024 08:45 PM)
7496 Views
ruu78
Beginner Level 2
Options
Galaxy A
Arkadaşlar.. telefonuma sms bildirimi dışarıdan hiçbir şekilde gelmiyor. Vadofono aradım fakat olmadı. Yine gelmiyor bildirimler.. bir bilgisi olan varmi bu konuda. Acaba telefonun ayarlarında mi bir problem olabilirmi a13
9 Comments
Galaxy A
Mesajlar bildirimler açık mı kontrol edin Hepside uyarı şeklinde ayarlı olmalı 1706810301034.jpg1706810301066.jpg
Galaxy A
Tarife bazlı (Vodafone, TürkTelekom Vb. diğer) mesajlar kabul öncesi ücret kesilme durumu olabilir diye sana bir uyarı mesajı veriyor. Mesajı reddedip o özelliği kapattıysan dışarıdan gelen birçok SMS engellenmiş olur. SMS uygulaması ayarlarından bu sorunu çözebilirsiniz, daha önce bende yaşadım. Bu durum için tarifeli mesajlara izin ver, ücret kesimine izin ver gibi özel ayarları olan yere gidin. Bulamazsanız verilerini sıfırlayın.
Galaxy A
Vodafonda yok öyle şeyler
0 Likes
Galaxy A
Yaşadığım şeyi anlatıyorum. Bütün hatlar SMS atarken o bildirgeyi verir. Tarife numaralarının hepsinde geçerli bir durum bu
0 Likes
Galaxy A
Ha sizin dediğiniz, bir sms atarken uyarı geliyor Ama herhangi bir ayar reddetme falan görmedim ben hiç sms ayarlarında da yok 10 senedir kesintisiz Vodafone kullanıyorum hatta yeni numara değiştirdim hiç bir sorun yaşamadım Bu daha çok mesela bir yardım kampanyasına sms göndereceksiniz yada sms hakkınız bitmiş gibi durumlarda ücret kesilebileceğine dair bir uyarı oluyor Tabi operatöre ve tarifeye göre değişiklik olabilir 1706813651121.jpg
0 Likes
Galaxy A
Evet bundan bahsediyorum. Vodafone için bu sıkıntıyı yaşamadım ama diğer tarifelerde (Türk Telekom özellikle) SMS direkt kitlenmişti ve çözerken baya zorlanmıştım
0 Likes
Galaxy A
Evet hocam aynn, olabilir
0 Likes
Galaxy A
Asla ücret kesmezler ama o bildirim yinede gelir çünkü şirket için bir garanti ibaresidir
0 Likes
ATC_Closed
Expert Level 2
Galaxy A
Açılır pencere olarak göster kısmı kapalı olabilir. Orayı açın.1706811976033_1706811976024_0.jpg
0 Likes