- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-01-2024 06:07 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 06:12 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 06:29 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 06:36 PM in
Galaxy AKilit ekranında bildirimler simge veya ayrıntılı olarak görünebilir gönderdiğim ekran görüntüsünde sadece simge veya ayrıntılı görünebilir
Ben böyle bir sorunu ilk defa görüyorum
Sorunu çözmek için
Ayarlar
Kilit ekranı
Bildirimlere gidin
Sadece simgeler seçili ise ayrıntıları aktif edin içeriğin Kilit ekranında görünmesini istiyorsanız içeriği gizle yi kapatın
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 06:44 PM in
Galaxy ABen detaylı içeriği görüntülediö ancak ekran kilit ışıkları uyarılmıyor ama görüntülemeyi çözdüm.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 06:48 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 06:52 PM in
Galaxy ATelefon konusunda her türlü bilgim var bir Android menüyü her şekilde kullanabilirim detaylarını inceliklerini bilirim size anlatayım sorunumu tekrar bir Android telefonda ayarlar bölümüne girdiğiniz zaman kilit ekranı vardır kilit ekranında şöyle bir ibare vardır bildirimler için ekranı uyandır Samsung menüsünde bu seçenek yok anlatabildim mi yani kısacası telefonun ekranı Kara ve masanın üzerinde duruyor bildirim gelince kilit ekranı aydınlanıyor gelen bildirim kutucuğun içinde detaylı veya yarı detaylı olarak çıkıyor hatta Samsung telefonlarda olduğu gibi içeriği gizle sadece başlığı göster veya içeriğin detayını göster seçeneği vardır ayrıca yine Samsung hariç diğer telefonlarda kilit ekranında bildirimleri göster ama ekranı uyandırma ancak sen ekrana dokunup ekranı açarsan görürsün kısacası benim istediğim şu Samsung telefonumun kilit ekranı kapalıyken gelen bildirim ekranı uyandırsın ekran aydınlansın gelen mesaj bildirim kutucuğunun içinde görülsün anlatmak istediğim bu ve yazmış olduğum diğer son detaylı metinde Samsung müşteri yetkilisi bana smart tudori ile bağlanarak telefonumdan bilgi aldı ve bilgi verdi kendisi de denedi öyle bir şey yok dedi Samsung telefonlarda bu uygulama yok dedi diğer telefonlarda olabilir dedi sonuç çözüm yok, 🙏
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 08:14 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2024 08:22 PM in