cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 bildirim sorunu Samsung müşteri hizmetleri bildirimi

(Topic created on: 02-01-2024 06:29 PM)
336 Views
KEMSA
Active Level 10
Options
Galaxy A
Merhaba sayın formdaşlar Samsung a34 5G hakkında biraz evvel Samsung tarafından smart Tudor ile bağlanılarak arandım kendilerine daha önce iletmiş olduğum sorunum olan gelen bildirimlerde kilit ekranının uyanmaması mesajların detaylı olarak kilit ekranında görünmemesi ile ilgili olarak tekrar Bilgi vererek görüşmeyi sağladım bana verilen bilgi şu şekildeydi Samsung telefonlarda sadece Samsung mesaj uygulaması kullanılırsa Samsung mesajlardan gelen bildirimler kilit ekranını uyandırır ve mesaj görünür fakat diğer uygulamaların hiçbiri kilit ekranını aktif ederek açmaz ve gelen mesajlar detaylı olarak görünmez bilgisi verilmiştir sormuş olduğum tüm soruların cevabını samsung'dan aldım demek ki bu telefonlar böyle er şey için hepinize teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim hoşça kalın.
9 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Kardeşim içeriği gizle yaparsan görünmez kilit ekranında ama açarsan görünür 1706800301569_1706800301560_0.jpg
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba iyi akşamlar ilgi ve alakanıza teşekkür ediyorum fakat ne denediysem olmadı, söyledikleriniz ile ilgili menü çalışmasını da yaptım maalesef başarılı olmuyor kilit ekranı uyanmıyor kilit ekranını açınca çift tık ile bildirimleri görüyorsunuz ama sadece kilit ekranı uyanmadığı için bildirimleri göremiyorsunuz yani diğer Android telefonlar gibi değil, çare önerileriniz için çok teşekkür ederim
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Samsung ta bildirim türü ikiye ayrılır kısa ve ayrıntılı kısayı seçerseniz detaylı görünmez ışıklı şekilde kilit ekranı kapalı iken bile görünür detaylıyı seçerseniz detaylı bir şekilde görünür
Kilit ekranında bildirimler simge veya ayrıntılı olarak görünebilir gönderdiğim ekran görüntüsünde sadece simge veya ayrıntılı görünebilir
Ben böyle bir sorunu ilk defa görüyorum
Sorunu çözmek için
Ayarlar
Kilit ekranı
Bildirimlere gidin
Sadece simgeler seçili ise ayrıntıları aktif edin içeriğin Kilit ekranında görünmesini istiyorsanız içeriği gizle yi kapatın SmartSelect_20240201-183128_Settings_2222_1706801489.jpgSmartSelect_20240201-183055_Settings_2221_1706801455.jpg
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba,
Ben detaylı içeriği görüntülediö ancak ekran kilit ışıkları uyarılmıyor ama görüntülemeyi çözdüm.
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Güzel kardeşim sorunu tam net anlaşılır anlatsan yardımcı olacağım da ne istediğini bilmiyorum
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Tekrar anlatayım sorun şu,
Telefon konusunda her türlü bilgim var bir Android menüyü her şekilde kullanabilirim detaylarını inceliklerini bilirim size anlatayım sorunumu tekrar bir Android telefonda ayarlar bölümüne girdiğiniz zaman kilit ekranı vardır kilit ekranında şöyle bir ibare vardır bildirimler için ekranı uyandır Samsung menüsünde bu seçenek yok anlatabildim mi yani kısacası telefonun ekranı Kara ve masanın üzerinde duruyor bildirim gelince kilit ekranı aydınlanıyor gelen bildirim kutucuğun içinde detaylı veya yarı detaylı olarak çıkıyor hatta Samsung telefonlarda olduğu gibi içeriği gizle sadece başlığı göster veya içeriğin detayını göster seçeneği vardır ayrıca yine Samsung hariç diğer telefonlarda kilit ekranında bildirimleri göster ama ekranı uyandırma ancak sen ekrana dokunup ekranı açarsan görürsün kısacası benim istediğim şu Samsung telefonumun kilit ekranı kapalıyken gelen bildirim ekranı uyandırsın ekran aydınlansın gelen mesaj bildirim kutucuğunun içinde görülsün anlatmak istediğim bu ve yazmış olduğum diğer son detaylı metinde Samsung müşteri yetkilisi bana smart tudori ile bağlanarak telefonumdan bilgi aldı ve bilgi verdi kendisi de denedi öyle bir şey yok dedi Samsung telefonlarda bu uygulama yok dedi diğer telefonlarda olabilir dedi sonuç çözüm yok, 🙏
0 Likes
Et0
Active Level 4
Galaxy A
Hocam siz iost ki gibi istiyorsunuz yanlis anlamadiysam
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Yok yok Android'de de aynı bilgiler var aynı uygulama var standarttır elinizde bir Android telefon varsa şayet veya daha önce kullandığınızda bilirsiniz önce kilit ekranı aydınlanır ve bildirimler çıkar beğenirsiniz veya beğenmezsiniz sağa çekip silersiniz veya kilidi açıp okursunuz iOS hakkında fazla bilgim yok Bir ara kullanmıştım ama Android konusunda bayağı gelişmiş bir kullanıcıyım teşekkür ediyorum yanıtınız için iyi akşamlar dileklerimle
0 Likes
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy A
İçereği gizli yapmayın hocam