cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Csc değiştirme

(Topic created on: 11-11-2024 07:40 PM)
80 Views
anusername
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba ben bu işleri çok merak ediyorum ve galaxy a24 kullanıyorum. One ui 7 betasını fırsat bilerek geçici olarak csc değiştirmek istiyorum fakat a24 one ui 7 betayı desteklemiyor bildiğiniz gibi direk bir üst cihazın (a35 olabilir) cscsini yükleyerek one ui betasına katılma gibi bir stratejim var. Fakat merak ettiğim iki şey var

1. Cihaz çöker mi
2. İşlemler başarılı olur mu
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Ozan kardeşim açıklamış olmaz ekstra bilgi olarak ;
Türk cihazı ile resmi betaya katılımazsınız. Csc değişse dahi çünkü imei gerekli resmi betada yani bu da o ülkenin cihazı değilse işe yaramaz
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Çok teşekkür ederim
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Yardımcı olduğuma sevindim 😊
dolphine
Active Level 6
Galaxy A
Değerli kardeşim telefonunuza farklı model rom yüklemeyi deneme telefon ne derler tuğla olur eski tabirle sıkıldıysan bir miktar ekleyip üst modele geçmek çok daha mantıklı saygılar
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam benim merakım csc değiştirip one ui 7 betasına katılabilmekti lakin cihazımdan gayet memnunum. Teşekkürler yine de yorumunuz için. ^^
Solution
dolphine
Active Level 6
Galaxy A
Beta sürümler Amerika ve Güney Kore de yayınlanıyor csc degistirsen bile katilamazssan csc bir kere değişiyor biliyorum sonu ne olur bilmiyorum
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Bilgi için çok teşekkür ederim
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba anusername,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. 

Teşekkürler. 
MOD

anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Peki teşekkürler sayın Eflatun moderatör. İyi akşamlar dilerim.
Galaxy A
Sayın moderatörüm o yüzden. Şirket bu hakkı vermiş kullanıcılara bilmeyen kullanıcı yapmamalı bencede