cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Cihaz isisi dusuk sarj edilemiyor uyarisi

(Topic created on: 08-11-2023 10:51 PM)
704 Views
billur
Beginner Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba, dunku one ui guncellemesi sonrasinda telefonumu asla sarj edemiyorum. Cihaz isisi dusuk sarj edilemiyor uyarisi geliyor ve telefon sarji almiyor. Sarj soketi temiz. Sarj aletlerini degistirerek denedim hepsinde ayni uyariyi verdi. Bunun cozumu nedir?

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonunuzun sıcaklığı çok düşük olabilir. Birkaç uygulamada gezinip tekrar deneyin.
Snakeahmet
Active Level 6
Galaxy A
Bende telefonu ilk kutudan çıkardığım zaman yapmıştı onu kontrol ettiğimde bataryayı telefon eksi derecelerde görüyordu zar zor şarj oluyordu hatta olmuyordu garantiye verip değişim istemiştim onaylayıp yeni telefon vermişlerdi benimki donanımsaldı ama sizinki için kesin birşey söyleyemeyceğim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711
Not! Hiçbir şekilde şarj edemiyorsanız direk servise gönderince yazı.
Galaxy A
Hard Reset🫧⚙️ Başka yol yok
Solution
Galaxy A
Sorun düzelmezse
Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Detaylı bilgiler için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/