cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bu şarj adaptörünü ve bu kabloyu alsam samsung A71 cihazımı süper hızlı şarj

(Topic created on: 06-21-2024 01:35 PM)
152 Views
AEFSANE
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Yapar mı bilenler yazsın lütfen ona göre alıcam veya almıcam

image

image

7 Comments
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy A
Kardeşim merhaba, yan sanayi ne olduğu ve nasıl şarj ettiği belli olmayan ürünleri eğer telefonunuzu seviyor değer veriyor ve bataryasının sağlığını düşünüyorsanız kesinlikle almayın, örneğin ipasaj gibi güvenilir yerden orjinal t4510x alın kafanızda telefonunuzda rahat olsun, söz konusu alet telefonla haberleşip telefon hangi şarjı destekliyorsa ona göre şarj ediyor ve bataryayı on numara koruyor, benden size şiddetli tavsiye
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam bende öyle düşünüyorum ama bunlar çok pahalı p l a s t i k kısmı yırtıldı kablomun
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy A
Kardeşim, şimdi ucuz diye aldığımız şarj cihazı maalesef şarj esnasında onarılması güç daha büyük zararı telefona verince masraf ne olur, ayrıca verdiği zarar ilerde onarılması mümkün olmayan cihaz ömrünü bitirdiğinde vereceğimiz para daha çok olmayacak mı, biz o kadar parayı kolay kazanmıyoruz, olaya bu mantıkla bakmak gerekir diye düşünüyorum
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Markayı ilk defa duydum bence ya orjinal ya da bilindik markaların ürünlerini tercih ederim aksi takdir de şarj esnasında ne kadar çektiğini bilmeksizin cihaza zarar verebilir.
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy A
Marka tavsiyeniz var mı süper hızlı şarj destekleyecek
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Süper hızlı şarj konusunda yanlış bilgi vermek istemem fakat Mcdodo ve spigen marka kablo ve adaptörlere bir göz at derim.
RaGoN
Active Level 7
Galaxy A
Almayın derim. Birkaç yüz TL adaptörden kar edeyim derken telefona zarar gelir, daha büyük masraf açılır. En iyisi orijinal Samsung almak. Kablo olarak da Ikea'nın kabloları hem uygun fiyatlı hem de sağlam oluyor. Ama en fazla 25W destekliyor.
0 Likes