1.Ekstra Karartma 2.Parmak izi (Kilidi açarken kullanmasanız bile) Yukarıdaki 2 özellik aktif iken "Kilit Ekranı"nı açınca 3 saniye boyunca... View Post
1.Ekstra Karartma 2.Parmak izi (Kilidi açarken kullanmasanız bile) Yukarıdaki 2 özellik aktif iken "Kilit Ekranı"nı açınca 3 saniye boyunca... View Post
Ben 22 aydır a52 kullanıyorum çok memnunum öncesinde 6 sene s6 vardı. Eşimin j7 tam 7 senelik oldu artık iyice kasmaya başladı ona a54 almayı... View Post
A53 kullanıcısıyım. Bu telefona ait herkesin bilmediği birkaç özellik söyler misiniz biliyorsanız eğer View Post
Yeni çıkan imei yasasına göre bir yıl boyunca sinyal vermeyen imei numaralari sistemden silinip kayıtsız hale gelecek. Eski ,kullanılmayan, yada bozuk... View Post
5.1 one ui da gelmedi View Post
Telefonum 2 yılı tamamlamak üzere. Genel kullanim performansi olarak çok iyi çıktı. Sürekli açık sarj ediyorum telefon gece gündüz açık. Telefon... View Post
Merhabalar. Daha önce A30s cihazımı garantiye yolladım ve 2 gün içinde hemen teslim aldım aynı gün içinde tamir yaptılar. Sizin durumunuz nasıl oldu ?... View Post
Merhaba arkadaşlar. A53 5G kullanıcısıyım. Daha önce a30s kullanıp amoled yanığı sorunu yaşadım ve garanti kapsamında değişim yapıldı. A53 e geçtim... View Post
Galaxy A31 için vietnamda mart 2023 yaması test edilmeye başlamıştır şimdiden hayırlı olsun Galaxy A31 kullanıcılarına 😊 View Post
A33 OneUI 5.1 View Post
User | Likes Count |
---|---|
692 | |
433 | |
276 | |
218 | |
208 |
User | Count |
---|---|
84 | |
40 | |