cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bluetooth kulakliğim wifiye bağlıyken interneti çok yavaşlatıyir

(Topic created on: 08-20-2020 10:59 AM)
126 Views
Alihanby
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Lütfen yardımcı olun telefonumun markası a50 bt kulaklıgımın markası samsung buds ınstagramda bile video izleyemiyorum çok yavaşlıyor internet kulaklıgı aldığıma pişman oldum telefonda hotspot da 5 ghz bandı yok internette çözümlere baktım hotspotda 2.4 ghzden 5 ghzye alıyolar düzeliyor ama a50de öyle birşey bulamadım çift band destekleyen bir telefonda 5ghz ayarını bulamadım yerdim edin

2 Comments
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy A
5ghz ve 2.4ghz ayarı internet sağlayıcınız ve modeminiz ile alakalı.

Benim anladığıma göre wifi olarak 5ghz arıyorsanız bunu gerçekleştirmek için 5ghz destekleyen bir modem ve buna uygun altyapı olması lazım. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Alihanby,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Modeminiz 5 ghz destekliyorsa eğer 5ghz'de bağlantı yapılabilir. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes