Resolved! Solved

Original topic:

Mavi Işık Filtresi ve Karanlık Mod İçin Gün Doğumundan Gün Batımına Ayarı

(Topic created on: 08-20-2020 10:01 AM)
306 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Selamün aleyküm kardeşlerim, mavi ışık filtresi ve karanlık mod için gün doğumundan gün batımına ayarını kullanmak istiyorum ama bunun için konumun sürekli açık olması gerekiyor. Konumun tahmini olarak pile ne kadar etkisi olur?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
KaanErsoyS23
Active Level 10
Galaxy A

Gün batımından doğumuna yerine kendiniz ayarlarsanız saatleri daha az pil yiyecektir çünkü konum pili bir miktar kullanır. İsterseniz 1 2 gün konumla kullanıp deneyimleyenilirsiniz.
Saatini ayarlamak için = o istediğiniz modlar-programlandığı gibi aç-özel program yolunu seçerek yapabilirsiniz ve konumdan pek bir farkı olmaz.

View solution in context

Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A

Aleykümselâm kardeşim. Cihazın, gün doğumu ve gün batımı saatlerini öğrenebilmek için canlı olarak konumu bilmeli. Bu nedenle cihazında gün boyu kullanılan bu özellik, bataryaya etki edebilir. Eğer konum özelliğini yalnız bu sebeple kullanırsan, pil tüketimi oldukça az olacaktır.

View solution in context

5 Comments
Solution
KaanErsoyS23
Active Level 10
Galaxy A

Gün batımından doğumuna yerine kendiniz ayarlarsanız saatleri daha az pil yiyecektir çünkü konum pili bir miktar kullanır. İsterseniz 1 2 gün konumla kullanıp deneyimleyenilirsiniz.
Saatini ayarlamak için = o istediğiniz modlar-programlandığı gibi aç-özel program yolunu seçerek yapabilirsiniz ve konumdan pek bir farkı olmaz.

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Haklısınız. Aslında özel program ayarını kullanıyorum ama bir de konumla bir deneyimlemek istedim. Teşekkürler.
0 Likes
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A

Aleykümselâm kardeşim. Cihazın, gün doğumu ve gün batımı saatlerini öğrenebilmek için canlı olarak konumu bilmeli. Bu nedenle cihazında gün boyu kullanılan bu özellik, bataryaya etki edebilir. Eğer konum özelliğini yalnız bu sebeple kullanırsan, pil tüketimi oldukça az olacaktır.

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Teşekkür ederim kardeşim. Deneyim nasıl onu görmek istiyorum.
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim kardeşim. Konumu hangi uygulamaların kullandığına dikkat et ve olabildiğince bu uygulamalara izin verme. Bu sayede, pil tüketimin azalacaktır.