cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

BEYAZ EKRAN SORUNU

(Topic created on: 02-14-2021 08:42 PM)
22517 Views
aydakikız
Active Level 2
Options
Galaxy A

Ekranımı kitlerken beyaz ekran oluyor flaş gibi parliyor. Kitlenince kilit tusuna basili tutarak acmam gerekiyor ekran acilmiyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba aydakikız,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durumda; Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Sorunun devamı halinde, incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
21 Comments
BurhanA21S
Active Level 9
Galaxy A
Recovery menüsünden wipe cache partition yapın, yazılımsal değilse düzelir
aydakikız
Active Level 2
Galaxy A
oraya nasil giricem
BurhanA21S
Active Level 9
Galaxy A
Telefonunuzu kapatın. Sonra bir eliniz ses açma tuşuna bir eliniz güç tuşuna bassın. Marka logosu çıktığı an elinizi güç tuşundan çekin fakat diğer eliniz ses açma tuşuna basmaya devam etsin. Karşınıza bir ekran çıkacak. Burada "Wipe cache partition"u seçin. Ve daha sonra reboot yaparak yeniden başlatın.
BurhanA21S
Active Level 9
Galaxy A
Wipe data/factory reset olan değil wipe cache partition yapmaya dikkat edin, diğeri cihaza hard reset atar gerek yok buna
aydakikız
Active Level 2
Galaxy A
tesekkurler yaptim simdi umarim olmaz tekrardan
BurhanA21S
Active Level 9
Galaxy A
Olmayacağını umuyorum eğer tekrardan olursa yazılımsaldır ve güncelleme ile düzeltirler.
aydakikız
Active Level 2
Galaxy A
umarim
aydakikız
Active Level 2
Galaxy A
sorun hala devam ediyor telefonumun garantisi bitmesi guncelleme ile duzelir mi servise mi yollamaliyim
BurhanA21S
Active Level 9
Galaxy A
Size şöyle sorayım. Telefonunuz son aldığı güncellemeyle mi bu hale geldi? Cevabınız evet ise yeni güncellemeyle büyük ihtimal düzelecektir. Aksi takdirde servise verin, gerekeni yapacaklardır. Ayrıca, yanlış yönlendirmek istemem yetkili servisten de teyit edin yine de ama garanti bitse bile yazılım atmayla ilgili teknik destek ücretsiz bir şekilde hep sağlanıyor yetkili servis tarafından.
0 Likes