- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung Telefon A50 Ön Kamerada Dikey Renkli Çizgiler Samsung a50 telefonumu ocak 2020 de aldım ve aldığım günden beri ön kamerada dikey renkli çizgi sorunu vardı, nasıl olsa garantisi bitmeden gönderirim tamir edilir dedim ve garantiye gönderdim garantiden geldi ve sorun giderilmemiş hala ön kamerada çizgiler var, bir bakıyorum cizgi yok, birkaç saat sonra bir daha bakıyorum çizgiler var, Samsung canlı destek ön kamera değiştirilmiş ancak sorun devam ediyorsa yeniden servise göndermemi söyledi, gönderdim ve sorun yine devam etti. Telefonumun ön kamerasındaki çizgilerin ilk garantiye gönderişimde çözülmeden geldiğini buraya şikayet olarak yazdım ve bana Samsung 444 77 11 den dönüş yapılarak servise sorunun videosunu çekip telefonun galerisinde o video varken tekrar servise göndermem söylendi, denileni yaparak servise gönderdim, telefonum 2. Kez garantiden döndü sorun iki haftadır yoktu ama bugün yine çizgiler çıkmaya başladı, servisin düzeltemediği ayıplı Samsung a 50 telefonun para iadesini ya da kutulu değişimini istiyorum. Eger bu talebim tarafinizdan karşılanmazsa Yarin ilk isim en yüksek ticari avans faizi uygulanarak bedel iadesini istemek için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak olacak.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2022 02:13 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2022 02:20 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2022 07:47 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2022 10:50 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2022 09:55 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2022 11:14 AM in
Galaxy AMerhaba a50telefonum,
Yaşamış olduğunuz durumun ve talebinizin kontrol edilebilmesi için DM üzerinden paylaşmış olduğunuz iletişim bilgilerinizden, yetkili birimlerimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapacaktır.
Teşekkürler.
MOD