cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 14 ile gelen OneUi 6 rezilliği

(Topic created on: 12-28-2023 12:08 AM)
283 Views
Mooderator
Active Level 1
Options
Galaxy A

A52s için android 14 güncellemesi geldi. Keşke güncellemeyi yapmasaymışım. Bir arayüz ancak böyle berbat hale getirilebilir. 14 teki yazı fontu zaten berbat, android 13 teki varsayılan yazı fontu yok. Eskiden uygulama isimleri uzun ve düzgün bi şekilde yazardı şimdi ise bi kısmı yazıp gerisine üç nokta koyuyor. Quick panel ise tamamen fiyasko. Android 14 iyidir belki ama samsung One ui 6 yı çok kötü yapmış. Severek kullandığım telefonumdan soğudum. Gelen güncelleme eski sürümün üstüne bi şeyler katmalı, eski sürümden bile kötü olacak şekilde yapılmamalı. One Ui 5.1 çok iyiyken, one ui 6 tamamen çöp. Umarım düzeltme güncellemesi gelir. Her şeyden önce eski yazı fontu geri gelmesi gerek. Android 14 güncellemesini yaptığıma pişmanım, geri dönme imkanım olsa döneceğim. 

9 Comments
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
One UI 6 basli başına sorun zaten. 6.1 ile yeniden tasarlanıp çok daha iyi bir hale getirildi s24 serisinde karşımıza çıkacak
0 Likes
Mooderator
Active Level 1
Galaxy A
Umarım 6.1 bizlere de gelir dostum. İnanki One Ui 6 hiç hoş değil ya. Telefon gözüme hiç güzel gelmemeye başladı
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
S22 içinde yayınlanıp geri çektiler. Ben geçiş yapmadım. Şimdi 6.1 bekliyorum
0 Likes
Mooderator
Active Level 1
Galaxy A
Umarım çabuk gelir
0 Likes
Galaxy A
1) Umarım ilerleyen zamanlarda memnun kalırsınız, çünkü birçok kullanıcı memnun.
2) Android 13'teki yazı fontu "Roboto" ismiyle bulabilirsiniz.
0 Likes
Mooderator
Active Level 1
Galaxy A
Öneriniz için teşekkür ederim. Roboto yu denedim tabi ama eski yazı fontunu birebir tutmuyor
0 Likes
Galaxy A
Ben hala yuklemedim
0 Likes
SerhatKemac
Active Level 4
Galaxy A
Dönebilirsiniz hocam btt numarası halen aynı
0 Likes
Galaxy A
Bence **bleep** yok arkadaş çok detaya takılmış
0 Likes