cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy A34 5G pil

(Topic created on: 12-27-2023 10:52 PM)
496 Views
HarunAygun
Active Level 3
Options
Galaxy A
Telefonu Yeni Aldım Sizde peki 100 Ken kaç saat kaldı diyor bende 10 saat falan diyor ama daha çabuk bitiyor 
image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Pil kendini birkaç gün kalibre eder ilk günler düşük çıkması normal cihaz senin kullanım şeklini öğreniyor şuan

View solution in context

19 Comments
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Pil kendini birkaç gün kalibre eder ilk günler düşük çıkması normal cihaz senin kullanım şeklini öğreniyor şuan
HarunAygun
Active Level 3
Galaxy A
Benim önceki kullandığım a21s ti ve o 24 saat yani direk 1 gün diyordu ama onu 2 senedir kullanıyordum
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Bende a14 var eski gonderilerime bak benim bana 48 saat diyor yükselecek birkaç gün içinde bekle
0 Likes
HarunAygun
Active Level 3
Galaxy A
Daha sonrasında bu süre kendi kendine artacak mi
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Evet
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Artacak dedim ya Reis. Bilinen bir bilgi sonuçta bu. Birde söyleyeyim telefon sıfırlanırsa bu süre başa dönüyor çünkü sistemin öğrenimi tekrardan başlayacaktır. Ben sıfırladığım da da aynı şekilde oldu.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
1 gün 8 saat civarı diyor kardeşim Bende. Çok İşim düşüyor telefona o yüzde daha da fazla süre der ama benim pil kullanımım bu şekilde. 1 günü rahatlıkla çıkarıyor. (A54)
HarunAygun
Active Level 3
Galaxy A
Ben çok oyun oynamam sadece sosyal medya ve telefon görüşmesi ha bir de kamera çok oyunla haşır neşir değilim sence bana kaç der tahmini
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazı çok zorlamaz isen minimum 1 gün en az oda