cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 12 Deneyimlerim

(Topic created on: 04-25-2022 09:41 PM)
123 Views
kaanrhymeA51
Active Level 6
Options
Galaxy A

Yaklaşık 1 aydır Android 12 tabanlı One UI 4.1 sürümünü Galaxy A51 telefonumda kullanmaktayım. Telefon ilk sıfırlandığı zamanlar çok stabildi ancak şu anda cihazımda sıradan sosyal medya ve 3 tane oyun varken bile çok kasıyor. Güç tasarrufu kapalı olmasına rağmen wifi açıp kaparken,bildirim paneli açarken, uygulamadan çıkarken, uygulama listesine girerken, yazı yazarken ve daha pek çok yerde kasıyor. Hiç memnun olmadım bugün Android 11'e geri dönüş yapıyorum. Herkese iyi günler.

73 Comments
kaanrhymeA51
Active Level 6
Galaxy A
Hocam bildiklerinizle ilgili boş bir zamanınızda makale yazabilirsiniz aslında bilgilendirme amaçlı. Aslında bu işlerde ben de bilgiliydim ama çok eskiden, o zamanlar Bootloader kilidi yoktu. Telefona direk kurulum yapabiliyorduk.
AliORH
Active Level 7
Galaxy A
Kışın boş zamanım çok
ama yaz dönemi maalesef yoğun oluyoruz iş konusunda ama kış dönemine olabilir.
mehmetakifuzn
Active Level 4
Galaxy A
Usta ben daha yükseltemedim bile güncelleme nazlı çıktı
kaanrhymeA51
Active Level 6
Galaxy A
Android 11 , Android 12'ye göre daha stabil ama bu A51 için geçerli S20 gibi cihazlar kullanıyorsanız güncellemeniz önerimdir.
Galaxy A
Aslında olur ama imei gider birde kasar yani güncelle diyip durur garantilimi cihaz
kaanrhymeA51
Active Level 6
Galaxy A
Cihaz Ağustos ayına kadar garantili, garantisi olmasa One UI kullanmayacağım zaten, saf Android bu telefona çok iyi gelir.
0 Likes
Galaxy A
Garantisi varsa rom atınca garanti dışı oluyorda onun için dedim ama bi tavsiye yapabiliyosan emui kullan yada miui
0 Likes
Galaxy A
Saf android iyi ama emui daha iyi olur miui cunku ben xiaomi redmi 9t kullaniyorum guzel
0 Likes
Galaxy A
Miuide temada degistiriyon bunlarda yok varda mesela iphone yok
0 Likes
kaanrhymeA51
Active Level 6
Galaxy A
Bunları kurabilmem için birilerinin modlaması lazım ancak emui modlansa bile telefonuma kurmam çünkü arayüzü hiç hoşuma gitmiyor. Miui güzel.
0 Likes