cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 12 Deneyimlerim

(Topic created on: 04-25-2022 05:45 PM)
1859 Views
kaanrhymeS24plus
Active Level 7
Options
Galaxy A

Yaklaşık 1 aydır Android 12 tabanlı One UI 4.1 sürümünü Galaxy A51 telefonumda kullanmaktayım. Telefon ilk sıfırlandığı zamanlar çok stabildi ancak şu anda cihazımda sıradan sosyal medya ve 3 tane oyun varken bile çok kasıyor. Güç tasarrufu kapalı olmasına rağmen wifi açıp kaparken,bildirim paneli açarken, uygulamadan çıkarken, uygulama listesine girerken, yazı yazarken ve daha pek çok yerde kasıyor. Hiç memnun olmadım bugün Android 11'e geri dönüş yapıyorum. Herkese iyi günler.

73 Comments
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba,
Hayır, maalesef. Normalde dönebileceğiniz en gerideki güncelleme Temmuz yamanız. Çünkü Bootloader kilit sürümü artmış. Eğer denerseniz "Binary: 4 Device: 5" hatası alacaksınız.
Bootloader kilidini açıp resmi olmayan yöntemlerle dönmek mümkün ama Knox ve bazı Samsung servislerini (Samsung Pass vb.) kaybedersiniz.
Galaxy A
Evet hocam onu ben de biliyorum garantiyi çöp etmeden oluyor mu diye merak ettim ama yapacak bir şey yok artık... Android 13'e kaldık.
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef, planlı eskitme nedeniyle Android 13 daha kötü olur diye düşünüyorum ama umarım olmaz.
0 Likes
Galaxy A
Android 13 ile arka planda kullanılan uygulamaları biz yönetebilecekmişiz ve arayüz daha hızlı olacakmış tabii bunlar saf Android için geçerli One UI'da nolur bilemeyiz.
0 Likes
Galaxy A
Garanti çöp olup yaparsin
0 Likes
Galaxy A
Ama biraz kötü olur
0 Likes
Galaxy A
Sorun cikiyo samsunglarda
0 Likes
Galaxy A
Bide ne ara android 13 yaptin
0 Likes
Galaxy A
Kanka Android 13 yapmadım ve yapmam imkansız çünkü Android 13 çıkmadı. 12'ye geçmiştim ve memnun kalmayıp 11'e döndüm. Hepsi bu.
0 Likes
asfbshdgkskg
Active Level 7
Galaxy A
A31 kullaniyorum ve sabirsizlikla android 12 yi bekliyordum, artik hevesim kalmadi yuksek ihtimal sizin yasadiginiz sorunlari yasayacagim, o yuzden bekleyecegim performans ile alakali guzellikler olursa yuklerim onun disinda gorsel acidan telefonum guzellesecek diye kasmasini, donmasini istemem. Yorum icin tesekkurler. Saglicakla kalin.