Original topic:

Android 10(Q) A10S

(Topic created on: 05-12-2020 07:03 PM)
259 Views
Cebrail
Expert Level 5
Options
Galaxy A

SAMSUNG Galaxy A10S kullanıyorum. Africa da herkese Android 10 gelmiş.  Türkiye nin de yer aldığı Asia da yarısından bir çoğuna A10S gelmiş.  Bu hafta Android 10 Q A10S e gelmesi muhtemel görünüyor. 

image

Galaxy A10S de hemen hemen tüm yere A10S gelmiş. Bu hafta icnde A10S'In geleceğini düşünüyorum. 
SEMİH1907
Active Level 8
Galaxy A
daha A20 mi A20s mi bilmiyorum aldi dediler hala gelmedi onlara bize belki haziran basi verirler
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Yok yaa ne haziran başısı öyle şey mi olur normalde Nisan Mayıs da gelicekti bize ertelendi. Şimdi bir çok yere gelmiş. A10S ede Türkiye ye gelmesine az kaldı. Ne Haziran başısı abarttın sende. :)
SEMİH1907
Active Level 8
Galaxy A
bekliye bekliye artık bi hal oldum artık merakımda kalmadı umidimde ondan umidimi kestim en azından 1 haziran diyince bekliyebiliyorum yoks kontrol ede ede telefondan sogudum
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
valla öyle yaa bekliye bekliye hal olduk. Merakla bekliyoruz valla eksiklerin giderilmesini bekliyorum.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
bende pc yok. Bu hafta gelmesi gelmesi muhtemel bir çok yere gelmiş. A20S e gelmeden A10S e gelmiycek diye kaide yok. Normalde bizimkisi Nisan Mayıs arası geliyordu.
Galaxy A
arkadaşlar smart switchden her gece yarısı kontrol edin genellikle otadan önce düşüyor oraya güncelleme.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
pc olmadığı için nasıl kontrol edicem. :(
Galaxy A
yapcak bise yok kanka ozaman otayi beklemek zorundasın:)
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen öyle az kaldı zaten gelir yakında İNŞAALLAH.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Hiç sorma yaa gerçekten arada dediğin gibi olur. eksikler giderilir yenilikler gelir umarım. Sorunlar da giderilir İNŞAALLAH.