- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar son 1 haftadır karşı taraf aradığında ahizeden çıkan ses kesintili geliyor bir süre sonra düzeliyor ve konusma sırasında yine kesintili geliyor tekrar düzeliyor bunun çözümü nedir ? (A51)
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-02-2022 02:31 PM in
Galaxy AMerhaba OguzEllA51,
Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-Tanılama-Hoparlör" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, cihaza farklı bir sim kart takarak deneyiniz. Cihazınıza, farklı bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-02-2022 09:39 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-02-2022 09:43 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-02-2022 10:11 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-02-2022 02:31 PM in
Galaxy AMerhaba OguzEllA51,
Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-Tanılama-Hoparlör" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, cihaza farklı bir sim kart takarak deneyiniz. Cihazınıza, farklı bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD