Resolved! Solved

Original topic:

Google RCS hakkında

(Topic created on: 04-30-2022 09:36 AM)
501 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Telefonum Galaxy A51 ama RCS özelliği gelmemiş durumda ne yapmam gerekiyor acaba?

Bir de Galaxy A51 güncellemesini yapanlar sizde de Mesajlar kısmının logosu böyle mi acaba?

image

Çünkü YouTube üzerinden videolara baktığım zaman mesajlar kısmının logosu değişmiş olarak gözüküyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy A
Telefonda iki tane mesajlar uygulaması var. Bir tanesi telefonun kendisine ait olan bir tanesi Google mesajlar uygulaması. RCS özelliği Vodafone ve Türk Telekom uygulamasında bulunuyor. İsterseniz konuyu oparatörünüz ile görüşebilirsiniz.

View solution in context

0 Likes
6 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Bende logo hala öyle. Tahmin ettiğim şey mi anlayabilmek için ekran görüntüsü gönderir misiniz?(Değişmiş dediğiniz logonun.)
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Mesela bu videodaki logo değişmiş durumdaScreenshot_20220430-094116_YouTube.jpg
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
O Google'ın Mesajlar uygulaması. 🤣 Bende onu tavsiye ediyorum arayüz açısından falan çok daha iyi. Bendede sıkıntı çıkarmıştı RCS ama 1 ay sonra kendisi açtı RCS'yi 1 ay bekledim ama bence beklemeye değdi. 👍 WhatsApp ile kıyaslarsak iki eksiği var: 1) Kişiselleştirme yok denecek kadar az ama Renk Paleti kullanırsanız Renk Paleti ile sorunsuz çalışır. 2) "Durum" ve şu mesajı kaydırarak cevap verme şeyi yok. Ben saçma buluyorum ama kullananlar olabilir. Onun dışında eksiğini bulamadım hatta kalanı daha iyi. Yukarıdaki bahsettiğim Google Mesajlar uygulaması için.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ama zaten Samsung Mesajlar ile Google Mesajlar iş birliği yapmamışlar mıydı o yüzden Samsung Mesajlarda kullanılacak gibisinden haberler duymuştum
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
İş birliği falan bilmiyorum ama Samsung üst segment telefonlarına varsayılan olarak Google Mesajlar uygulamasını getiriyor. Yani ilk kurulumda Samsung mesajlar değil de Google Mesajlar çıkıyor. Büyük ihtimalle odur işbirliği.
0 Likes
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy A
Telefonda iki tane mesajlar uygulaması var. Bir tanesi telefonun kendisine ait olan bir tanesi Google mesajlar uygulaması. RCS özelliği Vodafone ve Türk Telekom uygulamasında bulunuyor. İsterseniz konuyu oparatörünüz ile görüşebilirsiniz.
0 Likes