cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 ahize sorunu

(Topic created on: a month ago)
139 Views
A55ozn
Active Level 5
Options
Galaxy A

A55 teki üst hoparlör hem ahize hem de müzik cıkışı (üst hoparlör )şeklinde kullanılıyor galiba.yazılımsal veya donanımsal bir sorun var benim telde.Aramalara cevap verince yazılım müzik çalıyormuş gibi zannediyor hoparlörden güçlü bir ses duyuluyor.(Muhakkak konuşmayı dışa veriyor telefon)sonra ahize moduna geçiyor.Ani bir ses geliyor.Gelen aramalara cevap verince karşı tarafın sesi çok yükseliyor sonra normale dönüyor.Bu sorunu benim gibi yaşayan var mı?

Telefona Reset attım wi fi araması kapalı.Hat resetlendi.Başka ne yapılabilir.Bu arıza 4 kez tekrarladı şimdiye kadar.Telefon 10 aylık.Kulagımı çok agrıtıyor.Dünden beri kulak agrısından duramadım.Ben böyle bişeyle ilk defa karşılaşıyorum.Servise göndersem yazılım yükleyip gönderecekler diye tahmin ediyorum.Ne yapılır bu durumda.
8 Comments
XRifatX2602
Active Level 7
Galaxy A
Servise götürün garantisi vardır
0 Likes
A55ozn
Active Level 5
Galaxy A
Yazılım atıp tekrar gönderirler diye korkuyorum
0 Likes
XRifatX2602
Active Level 7
Galaxy A
Yok yapmazlar yaparlarsa tüketici hakem heyetine şikayet edersiniz yada samsungun kendisine
0 Likes
A55ozn
Active Level 5
Galaxy A
Arayacam bugun destege yazdım dönen yok cok ciddiyetsizler ya
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
Bende de şöyle bir sorun var aramalarda benim sesim uzaktan geliyor deniliyor hep konuşma esnasında sürekli ses gidiyor. Şebeke hep tek diş hep zayıf vs.. Bu cihazdan önce A53 kullanıyordum o cihazda hiç böyle problemler yoktu ama A55 de hoparlör sorunu hat şebeke sorunu mevcut bende servise vereceğim
0 Likes
A55ozn
Active Level 5
Galaxy A
Yeni reset attım düzelmezse ben de servise verecem.Dünden beri kulagım acayip agrıyor.Böyle bi arıza olamaz ya.A32 cihazımı arar oldum.Onda böyle bi sorun yoktu.Belki yazılımdandır.Dur bakalım one uı 7 gelecek belki düzelir.Düzelmezse servise onlarda yapamazsa bu telefonu ne tapıcam hiç bilmiyorum
0 Likes
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
Reset ile düzelmiyor ben 3 kere reset attım A55'de kronik sorunlar var maalesef
0 Likes
A55ozn
Active Level 5
Galaxy A
Servise veririm düzelmezse tüketiciye başvururum.Dahada hayatımda bu marka olmayacak.Ne annem ne babam eşim kardeşim.Başka kimseye daha almam.sokmam evimize.Böyle bi hata olur mu?kulak agrısından perişan oldum destege yazdım dönüş yok.İlkine döndüler sorunu anlamamışlar.Hey Allah'ım ya.