cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Acil yardım

(Topic created on: 01-29-2024 12:48 PM)
979 Views
Galaxy A
Arkadaşlar selamünaleyküm yedekte tuttuğum telefonum vardı samsung a51 onu şarja takayım dedim açılmadı şarj işaretinde kalıyor gece boyunca şarjda bıraktım Herhangi bir tepki vermiyor tuş kombinasyonlarini denedim hepsini denedim yinede tepki vermiyor oncedende oldu telefoncuya yaptirmistik şimdi gene böyle oldu garantisi yok servise vermeyi düşünmüyorum çok masraf yapıyorlar ne yapabilirim açılması için tertemiz telefonumdu 

image

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Servise gitmen gerek orjinal batarya pahalı olursa deji vs de alabilirsin iyidir
0 Likes
Galaxy A
Hocam recovery menüsüne nasıl giderim neyi denesem olmadı akıl akıldan üstündür demişler bir fikir verseniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihaz açılırken ses açma ve güç tuşuna basılı tut
0 Likes
Galaxy A
Logo gelmiyorki direk şarj isareti geliyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ek yazılımları deneyebilirsin buraya yazamam moderatorler kızıyor
0 Likes
Galaxy A
Ne yapabilirim
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Bayağıdır kullanmadıysan biraz şarjda kalsın nemli yerde bırakma cihazı batarya zarar görür olmazsa Hard reset at
Galaxy A
Recovery menüsüne gidemiyorum ki
Mali_19
Active Level 6
Galaxy A
Böyle durumlarda ayda bir kez şarjı fulllemeniz gerekirdi. Ben de böyle bir hata yaptım s3neo vardı. Hiçbir şekilde açılmadı. Hard reset de yaptım yine açılmadı.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar kardeşim. Arkadaşların dediğini yapıp sonuç anlamadıysan.

Kesin olarak bir telefoncuya Gidin.
Muhtemelen uzun süre şarjı bitik bırakmışsınız yada nemli veya soğuk bir ortamda kalmış uzun süre.

Bu şekilde yaptığınızda Ana kartta yada Pilde bir hasar olmuş.

Farklı bir kablo ile şarj dene ondanda olmazsa Hiçbirsekilde açamazsınız. Kesin telefoncuya gidin. 👍