cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Acil yardım

(Topic created on: 01-29-2024 12:48 PM)
770 Views
Galaxy A
Arkadaşlar selamünaleyküm yedekte tuttuğum telefonum vardı samsung a51 onu şarja takayım dedim açılmadı şarj işaretinde kalıyor gece boyunca şarjda bıraktım Herhangi bir tepki vermiyor tuş kombinasyonlarini denedim hepsini denedim yinede tepki vermiyor oncedende oldu telefoncuya yaptirmistik şimdi gene böyle oldu garantisi yok servise vermeyi düşünmüyorum çok masraf yapıyorlar ne yapabilirim açılması için tertemiz telefonumdu 

image

25 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Soğukta kalmışsa bataryaya zarar vermiş olabilirmi acaba belkide o yüzden açılmıyordur
Galaxy A
Olabilir köyde duruyordu zaten
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Eğerki batarya zarar görmüş ise açılmasını istiyorsanız servise bataryayı yaptırabilirsiniz sorun bataryaysa eğer ve a serisi için 1530 tl görüküyor yeni batarya fiyatı samsungun sitesinde
0 Likes
Galaxy A
Hocam zamanında o fiyatlara telefonu almışım yazık degilmi bataryadan değilse boşuna masraf ederim
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Sizde haklısın tabi ama servise gösterip durumu anlayabilirsin ücret falan çıkarsa sizin bileceğiniz iş
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Muhtemelen pil zarar görmüş bi 2 3 saat daha bekle
Galaxy A
7 8 saat durdu
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Pili bu tarz durumlar için uzun süre kullanmayacaksan cihazı mutlaka yüzde 60 larda tut ve ayda 1 kez sarj et ki böyle olmasın
0 Likes
Galaxy A
Keşke öyle yapsaydım ama şimdi açılmaz oldu şarj işaretinde kalıyor