cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

(Acil) Oem (Bootlader kilidi)

(Topic created on: 05-07-2024 07:49 AM)
86 Views
ahmetysoylemez
Active Level 1
Options
Galaxy A
Merhabalar Elimde garantisi devam eden a24 var ben buna stock mısır romu yüklemek istiyorum ancak odinden flashladığımda telefon atılan romu algılamıyor halen türkiye romunda kalıyor bunun için oem (Bootlader) kilidini açıp stock romu yüklesem knox sayacı artarmı ve garanti devre dışı kalırmı Acil cevap bekliyorum teşekkürler 
8 Comments
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ahmetysoylemez

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. 

Teşekkürler. 
MOD

Galaxy A
Sammobile ve Samfw sitelerinden indirmiş olduğum yazılımı yükleyeceğim ancak dediğim gibi

Oem kilidi açılırsa garanti devre dışı kalıyormu
Oem kilidi açılıpta orjinal stock rom yüklenirse garanti bozarmı
0 Likes
Kullanici2500
Beginner Level 2
Galaxy A
Bozar diyor ya. Merkezden yazılım bilgileri incileniyor. Arabalarda ki seri numara kaçakçılığı gibi düşün.
0 Likes
Galaxy A
Anladım teşekkür ederim
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Her turlu yetkisiz eylem bozar
0 Likes
Galaxy A
Anladım a9 2018 ve a24 için samfw den csc dosyasını indirip flashlıyorum hata vermiyor ama telefon geçmiyor o csc ye olmadı diye komple romu flashlıyorum oda olmuyor samfw nin içindeki flshlamadan yapıyorum sonuç gene aynı
0 Likes
Galaxy A
Anladım teşekkür ederim tekrardan
0 Likes
Galaxy A
Yani farklı samsung telefonlarına defalarca stock rom kurdum herhangi bir sorun yaşamadım ancak bu iki telefon baya sıkıntılı bu konuda
0 Likes