cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ARAMA & KONUŞMA ESNASINDA (SORUN) A10

(Topic created on: 07-20-2020 10:12 PM)
4168 Views
Cebrail
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Öncelikle Cümleten Herkese Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar. :)

ÖNCELİKLE RESİM ÖRNEKTİR. Google Görsellerden alınmıştır. Anlaşılsın diye aldım.

Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi arama konuşma esnasında sorun yaşıyorum. Sorunum ise arkadaşlar birisiyle konuşurken kulağımıza tutarız hepimizin bildiği gibi kulağıma tutarak konuşurken bir bakmışım konuştuğum kişi bir an bekletmeye alınmış, sonra düzeltiyorum tekrardan konuşmaya devam ediyorum. Mesajlara girilmiş konuşurken. BIR bakmışım konuşma ekranında bilmediğim yere girilmiş konuşma ekranı ile ilgili.  Bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olabilir misiniz?😓😐🤔  Inanın benim için önemli. Bunları kulağımda iken normal konuşurken oluyor. Nasıl çözerim neden böyle oluyor kulağımda iken farklı yerlere giriyor ? Veya bekletmeye aliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. 🤔😑

Şimdiden Çok Teşekkür Ederim Sağ Olun. :)

image

28 Comments
Solution
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
Aramadayken kilit tuşuna basarsan sen tekrar basmadan ekran bir daha açılmaz
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
BIR dahakinde denerim haklısın çünkü dediğim gibi konuşurken bi bakıyorum kendi kendine Başka yerlere giriyor bekletmeye aliyor mesajlara girmiş felan. Dediğiniz gibi yaparım.
Solution
inf4ndroid
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar > Ekran > Yanlışlıkla Dokunma korumasını aktif edin. Eğer bu özellik cihazınızda bulunmuyorsa veya olası problemleri engellemediyse, arama esnasında cihazınızın tuş kilidini kapatmanızı öneririm.
inf4ndroid
Expert Level 5
Galaxy A
Ayrıca sensörde olası problemleri gidermek için fabrika ayarlarına döndürebilir ve bu konuda canlı destekten yardım alarak cihazınızı servise götürebilirsiniz.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM. Burayı mı diyorsunuz ? Bu arada kapalıymış.
inf4ndroid
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim. Maalesef, bu özellik değil @Cebrail
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
hangi özellik acaba ?
0 Likes
inf4ndroid
Expert Level 5
Galaxy A